Χαρά Παππά: Τα «έχασε» ο Μπουράκ Χακί με την αδερφή της! Είναι τελείως αντίθετες!

Δείτε το πρόσωπό της!

Χαρά Παππά: Τα «έχασε» ο Μπουράκ Χακί με την αδερφή της! Είναι τελείως αντίθετες!

Τα «έχασε» ο Μπουράκ Χακί με την αδερφή της Χαράς Παππά! Είναι τελείως αντίθετες στο πρόσωπο και έχουμε φωτογραφία!

Η Χαρά, είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της και μάλιστα έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ο μπαμπάς μου σίγουρα είχε ένα θέμα με την ηλικία του Μπουράκ. Καταλαβαίνω ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Ο μπαμπάς μου είναι 52 ετών και ο Μπουράκ 47. Δεν ανακοίνωσα εγώ στον μπαμπά μου τη σχέση μου με τον Μπουράκ, αλλά η αδερφή μου».

Η Δήμητρα Παππά, η οποία μένει μόνιμα μαζί με την οικογένειά της στη Γερμανία έχει πει από την άλλη για την αδερφή της και τον Μπουράκ: «Εντάξει η αδερφή μου είναι ένα νέο κορίτσι, δεν είχε τις ευκαιρίες ακόμα, δεν έχει κάνει κάποια καριέρα, οπότε προφανώς δεν θα την σταματούσε μια σχέση, που θα την έχει και μετά το παιχνίδι. Σε σχέση θα είναι για πολύ καιρό, μπορεί και για πάντα. Δεν έχει πρόβλημα. Αλλιώς δεν θα πήγαινε η αδερφή μου, θα είχαν χωρίσει. Είναι πολύ καλά, είναι πολύ υποστηρικτικός. Εμείς έχουμε επικοινωνία μαζί του, στέλνουμε, σχολιάζουμε τα επεισόδια… Κρατάμε μια επικοινωνία, γιατί και αυτός δεν καταλαβαίνει τα επεισόδια επειδή είναι στα ελληνικά, οπότε προσπαθούμε να του λέμε τι συμβαίνει.» Πάντως δεν μοιάζουν και τόσο και μάλλον όταν τις είδε μέχρι και ο Μπουράκ θα τα έχασε με το πόσο διαφορετικές είναι οι δύο αγαπημένες αδερφές! Ιδού η Δήμητρα Παππά:

Χαρά Παππά η αδερφή της

Έχετε δει και το σπίτι της με τον Μπουράκ;

Χαρά Παππά: Έχετε δει τον μπαμπά της; Θα πάθετε σοκ με το πόσο μοιάζουν! Ο Μπουράκ Χακί τα "έχασε" με τη φωτογραφία!

Εάν δεν έχετε δει ακόμα τον μπαμπά της Χαράς Παππά, τότε σίγουρα χάνετε! Ακόμα και ο Μπουράκ Χακί τα "έχασε" με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η αγαπημένη του, και είναι βέβαιο πως κι εσείς, όπως κι εμείς, θα πάθετε σοκ με το πόσο μοιάζουν μπαμπάς και κόρη!

Το μοντέλο έχει δείξει αρκετές φορές την αδυναμία που έχει στον μπαμπά της και δε διστάζει να το κάνει ξανά με κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοικτά και για το πόσα χρόνια έχει διαφορά με τον σύντροφό της, Μπουράκ Χακί.

Έτσι σήμερα, θέλοντας να δείξει για μία ακόμη φορά πόσο μοιάζει με τον μπαμπά της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τους δυο τους από μικρή ηλικία.

Η ομοιότητα είναι η αλήθεια πως φαίνεται!

Χαρά Παππά πατέρας