Ζέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία από το παρελθόν της, 22 χρόνια πριν! Ίδια στο πρόσωπο αλλά με διαφορετικό μαλλί!

Είναι ολόιδια στο πρόσωπο! Απίστευτο....

Ζέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία από το παρελθόν της, 22 χρόνια πριν! Ίδια στο πρόσωπο αλλά με διαφορετικό μαλλί!

Η φωτογραφία από το παρελθόν της Ζέτας Μακρυπούλια, 22 χρόνια πριν! Ίδια στο πρόσωπο αλλά με διαφορετικό μαλλί πάθαμε σοκ όταν την είδαμε! Σίγουρα θα πείτε το ίδιο!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, έχει πάρα πολλά χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ. Εμείς, ψάξαμε και εντοπίσαμε φωτογραφία της 22 χρόνια πριν και πραγματικά είναι ολόιδια στο πρόσωπο.

Στα μαλλιά έχει αρκετές διαφορές, μιας και τότε επικρατούσε το καρέ σε μπομπέ στιλ. Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε υιοθετήσει την τάση της εποχής και είχε καρέ μαλλιά σε σκούρους τόνους, ένα look που δεν θυμίζει σε τίποτα τον σημερινό της εαυτό. Όπως και να έχει πάντως, με τέτοιο πρόσωπο θα είναι για πάντα κούκλα! Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Να θυμίσουμε και τα ευχάριστα που έσκασαν για την Ζέτα!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο πρόσωπο της από τότε που ήταν παιδί! Μόνο τα...

Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο πρόσωπο της η Ζέτα Μακρυπούλια από τότε που ήταν παιδί. Μόνο τα μαλλιά της, καθώς το φυσικό της χρώμα είναι το καστανό.

Η παρουσιάστρια η οποία ασχολείται και με την υποκριτική, έκανε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης σε ηλικία 13 ετών.

Ξεκίνησε να συμμετάσχει σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Τη σεζόν 1997-1998 παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή «MAD Zone» στο ομώνυμο κανάλι και τη σεζόν 2000-2001 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το μπέρδεμα». Έπειτα, είδε την καριέρα της σιγά σιγά "εκτοξεύεται", καθώς συμμετείχε σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια από τα πρώτα της βήματα μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πολύ. Πλέον είναι μια ώριμη και γοητευτική γυναίκα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Το μόνο που έχει αλλάξει στο πρόσωπο της είναι τα μαλλιά της, καθώς το φυσικό της είναι το καστανό.

Ζέτα Μακρυπούλια παιδί