Κάτια Ζυγούλη: Με το πιο κλασικό τζιν παντελόνι μπροστά από την βιβλιοθήκη της! Φωτογραφία από το σπίτι με τον Σάκη Ρουβά!

Το βρίσκετε παντού!

Κάτια Ζυγούλη: Με το πιο κλασικό τζιν παντελόνι μπροστά από την βιβλιοθήκη της! Φωτογραφία από το σπίτι με τον Σάκη Ρουβά!

Με το πιο κλασικό τζιν παντελόνι πόζαρε μπροστά από την βιβλιοθήκη της η Κάτια Ζυγούλη. Η φωτογραφία είναι μέσα από το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους.

Το μοντέλο μπορεί να απέχει από τον χώρο της ελληνικής showbiz, ωστόσο στα social media είναι ενεργή, ενώ διαθέτει και το δικό της κανάλι στο Youtube.

Στον λογαριασμό της στο Instagram μάλιστα, έχουμε δει και αρκετές γωνίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά και την κουζίνα όπου μαγειρεύει για τα τέσσερα παιδιά της και τον Σάκη Ρουβά.

Μάλιστα, μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της είναι αυτή που πόζαρε μπροστά από την βιβλιοθήκη που έχει στο σαλόνι της. Το τζιν της είναι μάλιστα αυτό που επίσης εντυπωσίασε. Είναι το πιο κλασικό και έδειχνε τα πόδια της άψογα.

Κάτια Ζυγούλη σπίτι Σάκης Ρουβάς

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε τζιν και ο Σάκης δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της! Η εικόνα που "μάγεψε"!

Η εικόνα της Κάτια Ζυγούλη "μάγεψε"! Φόρεσε τζιν και ακόμη και ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές και συγχρόνως απλές εμφανίσεις που πάντα "τραβάνε" τα βλέμματα πάνω της!

Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την φορά επέλεξε να φορέσει ένα καταπληκτικό τζιν σε συνδυασμό με μαύρο ζιβάγκο μπλουζάκι, αλλά και καρό κόκκινο πουκάμισο, "μαγνητίζοντας" όλα τα βλέμματα πάνω της.

Όπως πάντα, η ίδια παραμένει λαμπερή και μας δείχνει για ακόμη μια φορά το πόσο απλά μπορούμε και εμείς να παραμείνουμε εντυπωσιακές, χωρίς μεγάλο κόπο.

Το καταφύγιο της ίδιας αλλά και του Σάκη Ρουβά, ωστόσο, είναι το σπίτι τους. Λατρεύουν να περνάνε χρόνο στο σαλόνι μπροστά από του τζάκι μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.