Τα Φιλαράκια: Αυτός ο πρωταγωνιστής δε δέχθηκε να γίνει το remake της σειράς! Μόλις δείτε το πρόσωπό του δε θα το πιστεύετε!

Τι τον σταμάτησε;

Τα Φιλαράκια: Αυτός ο πρωταγωνιστής δε δέχθηκε να γίνει το remake της σειράς! Μόλις δείτε το πρόσωπό του δε θα το πιστεύετε!

Αυτός ο πρωταγωνιστής από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», ήταν ο μόνος που δε δέχθηκε να γίνει πριν από λίγα χρόνια, το ιστορικό remake της σειράς! Μόλις δείτε το πρόσωπό του δε θα το πιστεύετε μιας και ήταν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες!

Πριν από μερικά χρόνια, οι δημιουργοί της σειράς πρότειναν στους πρωταγωνιστές να κάνουν ένα remake και να γυρίσουν ακόμα μερικά επεισόδια.

Όλοι οι ηθοποιοί δέχθηκαν, εκτός από έναν που δεν είναι άλλος από τον Μάθιου Πέρι ή αλλιώς Τσάντλερ! Ο Τσάντλερ όχι μόνο δε δέχθηκε αλλά δεν πήγε καν στην συνάντηση που έγινε.

Σας βρήκαμε επίσης πόσο κοστίζει το πιο "ιστορικό" αντικείμενο που είχαν τα «Φιλαράκια» στο σπίτι τους!

Chandler φιλαράκια

Τα Φιλαράκια: Αποκάλυψη σοκ! Αυτή η πρωταγωνίστρια δεν πήρε ποτέ βραβείο! Έμεινε στην απ’ έξω!

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έγινε για την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια»! Αυτή η πρωταγωνίστρια, που είχε έναν από τους μεγαλύτερους ρόλους στη σειρά, ήταν η μόνη που δεν πήρε ποτέ ούτε ένα βραβείο! Έμεινε στην απ' έξω και αυτό της στοίχισε!

Η σειρά σημείωσε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη μέρα που προβλήθηκε και όπως είναι φυσικό, έχει συγκεντρώσει δεκάδες βραβεία, τόσο αυτή όσο και οι ηθοποιοί της.

Μία ηθοποιός ωστόσο που δεν έχει πάρει ποτέ βραβείο, είναι η Μόνικα. Μπορεί να είχε έναν θεμελιώδη ρόλο στη σειρά, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει δικό της κανένα βραβείο, σε αντίθεση με τους συμπρωταγωνιστές της που "σάρωσαν"!

Στο μεταξύ, πριν από λίγο καιρό , οι τρεις κυρίες της σειράς, βρέθηκαν ξανά μαζί σε ένα εντυπωσιακό reunion!

Τα Φιλαράκια: Αποκάλυψη σοκ μετά το τέλος της σειράς! Αυτός ο ηθοποιός ήταν ερωτευμένος στ' αλήθεια με την Jennifer Aniston!

Μία αποκάλυψη σοκ έγινε, 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Υπήρξαν για λίγο ζευγάρι στη σειρά, ωστόσο αυτός ο ηθοποιός ήταν πολύ ερωτευμένος και στ' αλήθεια με την Jennifer Aniston!

Η πανέμορφη ηθοποιός αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στις 10 σεζόν της σειράς, μιας και πολλοί ήταν οι χαρακτήρες που τη διεκδίκησαν, ένας ωστόσο την έκανε δική του και δεν ήταν άλλος από τον Ross.

Ωστόσο, η «Rachel», είχε μία μικρή περιπέτεια και με τον Joey, ο οποίος εξέφρασε τον έρωτά του για εκείνη και τσακώθηκε με τον φίλο του Ross. Όπως αποκάλυψε σε μία συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος της σειράς, ο Matt Le Blanc, εξομολογήθηκε πως ήταν στην πραγματικότητα ερωτευμένος με την Jennifer Aniston, η οποία ωστόσο τότε δεν ανταποκρίθηκε μιας και τότε ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Matt Le Blanc είχε αποκαλύψει πως πριν πάει στην audition, είχε πάνω του μόλις 11 δολάρια!

Joey φιλαράκια