Τι κοινό έχει η Meghan Markle με την Rachel από τα Φιλαράκια; Αδιανόητο!

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Τι κοινό έχει η Meghan Markle με την Rachel από τα Φιλαράκια; Αδιανόητο!

Αδιανόητο κι όμως δεν το είχε σκεφτεί ποτέ κανείς! Ποιο είναι το κοινό που έχουν η αγαπημένη Rachel από την σειρά του STAR, Φιλαράκια, με την Meghan Markle;

Διαβάζω στη Daily Mail: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν στη βασιλική οικογένεια την εγκυμοσύνη της Μέγκαν στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπουρκσμπάνκ, πριν από τρεις ημέρες στο κάστρο του Ουίνδσορ».

Και αναρωτιέμαι τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;

Μα φυσικά! Αμέσως ο συνειρμός. Το «You stole my thunder» μεταξύ της Ρέιτσελ και της Μόνικα στα «Φιλαράκια».

Το θυμάστε; Είμαστε στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν και η Μόνικα ζει το «όνειρο». Ο Τσάντλερ της έχει κάνει πρόταση γάμου και το ίδιο βράδυ όλη η παρέα θα βγει έξω για να γιορτάσει το μείζον γεγονός: γάμος και μάλιστα μεταξύ ατόμων της παρέας. Η Μόνικα είναι η πρώτη από την παρέα που αρραβωνιάζεται.

Η Μόνικα είναι έτοιμη. Αυτή η βραδιά της ανήκει. Μέχρι που ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματος και σαν να κάνει ταξίδι πίσω στον χρόνο, βλέπει τη Ρέιτσελ να φιλιέται με τον Ρος. Ήμαρτον αυτή η Ρέιτσελ. Ξεσπά και ωρύεται η Μόνικα. Η κολλητή της έκλεψε τη «βραδιά» της.

Τι κοινό έχει η Rachel από τα Φιλαράκια με την Meghan Markle

Πόσο διαφέρει αυτό που έκανε η Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ στην πριγκίπισσα Ευγενία την ημέρα του γάμου της; Εκεί που ξαφνικά όλοι ασχολούνται με το νυφικό της Ευγενίας, τα παρανυφάκια, τον απίστευτο… Βαρδάρη στο Ουίνδσορ και τη βόλτα με την Άστον Μάρτιν του Τζέιμς Μποντ, ο Δούκας και η Δούκισσα μπαίνουν σφήνα στο όλο event και ανακοινώνουν ότι περιμένουν… διάδοχο. Ποια Ευγενία; Η Μέγκαν είναι έγκυος.

Καημένη Ευγενία, η Μέγκαν stole your thunder.

Athensvoice.gr

Και μιας και αναφερθήκαμε στην Rachel εσύ το ήξερες ότι από μια φωτογραφία είχε βγει η φήμη πως τα έχει με τον Joey;

Τα Φιλαράκια: Αυτή είναι η αδερφή της «Rachel»! Είναι σχεδόν ίδιες στο πρόσωπο!

Αν είσαι φαν από τα Τα Φιλαράκια τότε θα πάθετε σοκ μόλις δείτε ότι αυτή είναι η αδερφή της «Rachel»! Είναι σχεδόν ίδιες στο πρόσωπο και μέχρι και εμείς τρομάξαμε να τις ξεχωρίσουμε, αφού εκτός όλων των άλλων είναι και ξανθές! Πρόκειται για πολύ γνωστή ηθοποιό...

Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν, γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ μάλιστα, έχουν μια «αδελφική σχέση» καθώς στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» η Γούιδερσπουν υποδύεται την μικρή, κακομαθημένη αδελφή της Άνιστον. Μετά από πολλά χρόνια οι αδελφές «Ρέιτσελ» και «Τζιλ» αναβίωσαν μια από τις πιο διάσημες και χαρακτηριστικές τους σκηνές στα «Φιλαράκια».

«Εδώ είναι που λες την ατάκα την οποία λατρεύω τόσο πολύ». Τότε η Ρις Γουίδερσπουν προτείνει να κάνουν μια σύντομη αναπαράσταση της σκηνής, ρωτώντας την Άνιστον: «Θυμάσαι την ατάκα σου;».

Η Τζένιφερ Άνιστον ωστόσο δυσκολεύεται να θυμηθεί, οπότε η Ρις Γουίδερσπουν φαίνεται να της ψιθυρίζει την ατάκα στο αυτί.

«Εγώ λέω, «Δεν μπορείς να έχει τον Ρος!»», λέει η Άνιστον, με την Γουίδερσπουν να απαντά:

«Δεν μπορώ να τον έχω; Δεν μπορώ; Το μόνο που δεν μπορώ να έχω είναι γαλακτοκομικά!». Αυτή η σκηνή βέβαια μπορεί να προβλήθηκε κανονικά αλλά μια άλλη, με τον Ross γυμνό κόπηκε, το γράψαμε και χτες!

Δείτε το βίντεο - έπος: