«Έσκασε» η καταγωγή της Μαργκώ από το Τατουάζ - Από που είναι η Κοραλία Καράντη

Έχει γραφτεί λίγες φορές....

«Έσκασε» η καταγωγή της Μαργκώ από το Τατουάζ - Από που είναι η Κοραλία Καράντη

Σίγουρα δεν ξέρατε από πού είναι η Κοραλία Καράντη, δηλαδή η Μαργκώ από το Τατουάζ. «Έσκασε» η καταγωγή της και έχει γραφτεί πολύ λίγες φορές. Βρήκαμε αναλυτικά το βιογραφικό της και πάθαμε σοκ με το πόσες δουλειές έχει κάνει στην ελληνική τηλεόραση.

Η Κοραλία Καράντη (γεν. Κοραλία Σαλαλίδου, Αθήνα 1η Οκτωβρίου 1959) είναι ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη. Είναι κόρη της Αφροδίτης Γρηγοριάδου και του Βύρωνα Πάλλη. Το 2003, παντρεύτηκε το βουλευτή Γιώργο Λιάνη και ο γάμος τους διήρκησε μέχρι το 2013. Έχει ένα γιο, τον Εδουάρδο, από τον πρώτο της γάμο με τον Τζώννυ Καλημέρη. Η ίδια, έπαιζε κεντρικό ρόλο στην σειρά του Alpha Τατουάζ.

Το Τατουάζ ήταν ελληνική δραματική-αστυνομική-ερωτική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2017-2019, η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV και Alpha Κύπρου . Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ η σκηνοθεσία είναι των Ανδρέα Γεωργίου, Στάμο Τσάμη και Κώστα Αναγνωστόπουλου. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 έκανε πρεμιέρα. Τον Μάιο του 2018 η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη χρονιά. Τον Φεβρουαρίου του 2019 ανακοινώθηκε πως η σειρά δεν ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν. Για τις ανάγκες των επεισοδίων της σειράς, οι πρωταγωνιστές έχουν μεταφερθεί σε διάφορα σημεία (π.χ. Καλαμπάκα, Λονδίνο, Μιλάνο, Αίγινα, Σκόπελος, Αθήνα , Πειραιάς κλπ). Η ίδια έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Έχετε διαβάσει και για την καταγωγή του Τόνυ από το Τατουάζ;

Βρήκαμε και τον γιο της Μαργκώ από το Τατουάζ - Έχουν ίδια καταγωγή

Η «Μάργκω» από το Τατουάζ έχει γιο και είναι κούκλος και μάλιστα ο πατέρας του, είναι πασίγνωστος Έλληνας!

Ο 23χρονος είχε αποχωριστεί τα τελευταία χρόνια την μητέρα του εφόσον είχε πάει στην Αμερική για τις σπουδές του. Ο νεαρός είναι από τον πρώτο γάμο της Κοραλίας με τον Τζώνυ Καλημέρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κρατήσει καλές σχέσεις με τον πατέρα του Εδουάρδου. Όπως είχε πει και η ίδια ήταν πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός του γιου της όταν πήγε στην Αμερική για τις σπουδές του.

«Τον αποχωρίζομαι πρώτη φορά και είναι δύσκολο για µένα. Τον μεγάλωσα μόνη, παρόλο που ο Τζώνυ είναι εξαιρετικός πατέρας και έχουμε πολύ καλή σχέση.» Δείτε τον Εδουάρδο Καλημέρα με τον πατέρα του:

Δανάη Παππά: Απίστευτο! Είχαμε δει το πρόσωπό της εκτός από το «Τατουάζ» και σε πασίγνωστη ταινία! Δεν την είχε καταλάβει κανείς...

 «Μάργκω» Τατουάζ γιος