Σίσσυ Χρηστίδου: Ήταν μισή στον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη - Αξέχαστες φωτογραφίες με το νυφικό

Ο γάμος που έμεινε στην ιστορία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου: Ήταν μισή στον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη - Αξέχαστες φωτογραφίες με το νυφικό

Μπορεί μετά από 23 χρόνια κοινής πορείας να αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και το ανακοίνωσαν με μια ανάρτηση στα social media όμως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάποτε είχαν κάνει έναν γάμο που έγραψε ιστορία! Μάλιστα, τότε η παρουσιάστρια ήταν μισή και το λευκό της νυφικό είχε κλέψει τις εντυπώσεις!

Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης του πρώτου τους παιδιού του Φίλιππου Ραφαήλ, ο οποίος ήρθε στη ζωή το 2008 για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μόλις 27 και ο Θοδωρής Μαραντίνης 29.

Ενα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι παντρεύεται στη Χαλκιδική, μια μέρα μετά το Δεκαπενταύγουστο. Δίπλα στη θάλασσα, σε στενό οικογενειακό κύκλο, με το προσκλητήριό τους να γράφει: «Και ποιο όνειρο να φτάσει, εκεί που φτάσαμε εμείς και πόσο αξίζει κάτι αν δεν το μοιραστείς».

Ενας γάμος που εκτός όλων των άλλων έγραψε για την προσπάθεια που έκανε το ζευγάρι να τον κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό αλλά και για τα -υπερβολικά για πολλούς- μέτρα ασφαλείας που είχαν πάρει.

Στην εκκλησία είχαν βρεθεί μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι, ενώ έξω από την εκκλησία υπήρχαν 15 σεκιούριτι που περιφρουρούσαν τον χώρο ώστε να μείνουν μακριά οι… ανεπιθύμητοι. Ο φωτογράφος που είχε κλείσει ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως έγραφαν τα δημοσιεύματα της εποχής, α, έμαθε για το που θα γίνει ο γάμος μόλις 2 ώρες πριν την τελετή.

Ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι με 300 καλεσμένους όπου το γλέντι που έγινε έγραψε... ιστορία.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν φυσικά ο πολύ καλός φίλος της Σίσσυς Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Αντώνης Κανάκης αλλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μια απλή και πανέμορφη νύφη χωρίς υπερβολές και στρας, με ένα στράπλες νυφικό και ένα στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης φόρεσε κι αυτός λευκό κουστούμι και μαύρη γραβάτα. Στην δεξίωση που ακολούθησε, η Σίσσυ άλλαξε φόρεμα, επιλέγοντας και πάλι λευκό, αλλά με τιράντες και ενσωματωμένη κάπα.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον γάμο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Σίσσυ Χρηστίδου γάμος Μαραντίνης

Σίσσυ Χρηστίδου νυφικό μαραντίνης

Συλλεκτικό: Οι πρώτες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει το 2007 με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου - Αγνώριστοι και οι δυο

Μπορεί ο γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη εν έτη 2020 να έχει τελειώσει αφού μετά από κοινή απόφαση τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους, όμως, για εμάς και για πολλούς ακόμα παραμένει ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια που πέρασαν από την ελληνική showbiz! Ψάχνοντας στο άλμπουμ των αναμνήσεών τους βρήκαμε κάποιες φωτογραφίες από το 2007, όταν η σχέση τους είχε πρωτοξεκινήσει κι όταν και οι δυο ήταν αγνώριστοι...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους είχε απαθανατίσει όταν βρίσκονταν ακόμα στα μέλια και παρακάτω σας παραθέτουμε το υλικό:

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης 2007

Σίσσυ Χρηστίδου χωρισμός με θοδωρή μαραντίνη

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Σίσσυ Χρηστίδου κοιτά στα μάτια τον Θοδωρή Μαραντίνη και ο έρωτας που "καίει" είναι ολοφάνερος.

Αφορμή να ψάξουμε το άλμπουμ των αναμνήσεών τους στάθηκε το τελευταίο βιντεάκι στο Youtube Channel της Σίσσυς όπου αναφέρεται πρώτη φορά στην σχέση που έχει τώρα με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε.