Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: H κίνηση στη βάφτιση της Μαρίνας που τους «λύγισε» όλους

Τι ζήτησε από τους καλεσμένους της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: H κίνηση στη βάφτιση της Μαρίνας που τους «λύγισε» όλους

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα το 2015 η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βάφτισαν την μικρή Μαρινούλα στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου. Μπορεί στη δημοσιότητα να μην ήρθαν πολλές λεπτομέρειες για τοπ μυστήριο, ωστόσο, μια κίνηση των ευτυχισμένων γονέων τους είχε «λυγίσει» όλους.

Τα μόνα γεγονότα που είχαν γίνει τότε γνωστά, ήταν τα ονόματα των νονών της, αλλά και των ιερέων που τέλεσαν το μυστήριο. Συγκεκριμένα, λάδι στην μικρή έχουν βάλει τα τρία αδέλφια της, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρα και το είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τ' αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της», είχε γράψει η Ελένη Μενεγάκη τότε στο Twitter.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος βάφτιση Μαρίνας

Την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.

Η κίνηση Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλου στην βάφτιση της Μαρίνας που τους «λύγισε» όλους

Ωστόσο, τότε είχε γίνει γνωστό ένα πολύ συγκινητικό γεγονός που είχε σημειωθεί στην βάφτιση της μικρής. Συγκεκριμένα, όπως είχε γραφτεί, η Ελένη Μενεγάκη είπε στους καλεσμένους της αντί για δώρα για τη Μαρίνα να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να τα δώσει σε κάποιο ίδρυμα της επιλογής της.

Ωστόσο, δείτε και την απόφαση που έχουν πάρει Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος για την κόρη τους. Η παρουσιάστρια το είχε κάνει με όλα τα παιδιά της.