Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Αυτό είναι το σπίτι που έγινε ο γάμος τους - Μοιάζει με κάστρο

Ανήκει στην Ντόρα Μπακογιάννη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Αυτό είναι το σπίτι που έγινε ο γάμος τους - Μοιάζει με κάστρο

Σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς φίλους ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη το 2017. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα υπέροχο σπίτι που μοιάζει με κάστρο και ανήκει στην μητέρα του Δημάρχου Αθηναίων, Ντόρας.

Κουμπάροι στο γάμο ήταν μια καλή φίλη της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία. Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο είχαν ανέβει στα social media.

Η Σία Κοσιώνη φορούσε ένα απλό λευκό μίντι φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με χρυσά πέδιλα, ενώ από την άλλη ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να φορέσει λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε γλέντι στο χωριό Κλαυσί, παρουσία 65 καλεσμένων, στο μαγαζί «Το καφέ της χαράς». Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δείτε την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης σπίτι

Αυτό είναι το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Ωστόσο, αυτό που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν το μέρος που έγινε ο γάμος τους. Συγκεκριμένα, τον έκαναν στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζει με κάστρο, λόγω της αρχιτεκτονικής του, αλλά και του ότι είναι περιτρυγιρισμένο από δέντρα.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γάμος

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Ευτυχία εις διπλούν για το ζευγάρι

Αυτές τις μέρες οι καταιγίδες εναλλάσσονται με τις λιακάδες, ωστόσο αυτό δεν αποθαρρύνει τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη που δεν αφήνουν καμία ελεύθερη στιγμή ανεκμετάλλευτη. Ο φακός του YOU τούς συνάντησε μαζί με τον γιο τους Δημοσθένη μακριά από την πολυκοσμία, κάτω από την Ακρόπολη, να απολαμβάνουν ήσυχοι και ευτυχισμένοι τη βόλτα τους, με τον καιρό παράλληλα να τους κάνει το χατίρι.

Αν μη τι άλλο, παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας του δημάρχου Αθηναίων και της ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά την περίοδο της καραντίνας και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί στο σπίτι αλλά και κάνοντας σύντομες εξόδους. Να σημειώσουμε πως στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου βρίσκεται και το πολιτικό γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη, γι' αυτό και έχουμε δει αρκετές φορές τη Σία Κοσιώνη να κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή. Πρόσφατα τον περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη, όταν η σύζυγός του τού έκανε... έφοδο μαζί με τον Δήμο και τον μεγαλύτερο αδερφό του, Παύλο, τον οποίο ο δήμαρχος έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδη, δείτε εδώ φωτογραφία από εκείνη την ημέρα!

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Ευτυχία εις διπλούν για Κώστα Μπακογιάννη και Σία Κοσιώνη

Αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα τρία χρόνια γάμου τους, που όπως συνεχώς αποδεικνύεται δεν σκότωσε τον έρωτα... Αντιθέτως, σε κάθε τους κοινή εμφάνιση δείχνουν πιο ερωτευμένοι και δεμένοι από κάθε άλλη φορά, κάτι φυσικά που αντικατοπτρίζεται στην οικογενειακή ευτυχία που βιώνουν. Και αν δεν μας πιστεύετε, η αφιέρωση της Σίας Κοσιώνη στον σύζυγό της ήταν... κατατοπιστικότατη: «Κάπως το κάνει πάντα και όταν γιορτάζει αυτός γιορτάζει ο κόσμος μου όλος!».

Αχώριστη με τον γιο της

Δεν έκρυψε ποτέ τη βαθιά επιθυμία της να γίνει μητέρα, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Αυτή η επιθυμία αποδείχτηκε ειλικρινής, αφού τα τελευταία δύο χρόνια -από τότε που ήρθε στη ζωή ο γιος της δηλαδή- δεν τον αποχωρίζεται λεπτό, παρά μόνο όταν την κρατούν μακριά του οι υποχρεώσεις της με το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. Ακόμα κι αυτό όμως δεν είναι απόλυτο, αφού πολλές φορές η Σία Κοσιώνη τον έχει μαζί της στο στούντιο ή και πριν πάει στο κανάλι.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης περιμένουν παιδί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ