Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Πριν την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σε σχέση με αυτή τη γυναίκα

Έζησαν ένα μεγάλο έρωτα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Πριν την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σε σχέση με αυτή τη γυναίκα

Πολύ καιρό πριν γνωρίσει και πριν ερωτευτεί την μετέπειτα σύζυγό του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ βρισκόταν σε σχέση με μία γυναίκα, η οποία αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Παρά το γεγονός ότι τους χώριζε μια μεγάλη διαφορά ηλικίας, όταν γνωρίστηκαν το 1955 σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου (όταν εκείνος ήταν ακόμα μαθητής στη σχολή και εκείνη πρωταγωνίστρια με μια σπουδαία πορεία ήδη στο ενεργητικό της), ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ την ερωτεύτηκε.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής, ο νεαρός τότε ηθοποιός μαγεύτηκε από την ευγενική της φυσιογνωμία και τη γοητεία της και οι δυο τους καθόλου δεν προβληματίστηκαν για τα 18 χρόνια που τους χώριζαν. Μάλιστα, φήμες τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ο λόγος για την Δέσπω Διαμαντίδου, η οποία του είχε κλέψει την καρδιά. Μάλιστα, προσφάτως βγήκε στη δημοσιότητα και μία φωτογραφία από την εποχή που ήταν ζευγάρι και είχαν πάει μαζί στο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ σχέσεις

Δείτε ωστόσο εδώ ένα σπάνιο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Αδιανόητο περιστατικό με Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ - «Ορμάει εξαγριωμένος και...»

Ένας άνθρωπος που έζησε από κοντά τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη περιέγραψε ένα αδιανόητο περιστατικό που είχε γίνει σε μια ταινία. Ποια αυτά που είπε και γιατί ήταν εξαγριωμένος;

Ο λόγος για την ηθοποιό Τάκη Γκιόκα που μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το ζευγάρι και για ένα σκηνικό που είχε γίνει. Ποια αυτά που είπε;

Στον χώρο βρέθηκα μέσω των γονιών μου, συγκεκριμένα από τη μητέρα μου, που διατηρούσε τότε ένα από τα σωματεία κομπάρσων" είπε αρχικά αναφορικά με το πως βρέθηκε στο θέατρο.

"Η Αλίκη ήταν μια αυστηρή, απαιτητική και τελειομανής πρωταγωνίστρια, που ήθελε να έχει πάντα τον πρώτο λόγο, όπως ήταν φυσικό. Μου έρχεται στο μυαλό ένα αστείο που είχε σκηνοθετήσει στο πλατό ο Αλέκος Σακελλάριος στα γυρίσματα της “Μοντέρνας Σταχτοπούτας” σε κάποιον από τους βοηθούς στο στούντιο. Ξουράφας ήταν το όνομά του, αν θυμάμαι καλά, και δήλωνε ερωτευμένος με τη Βουγιουκλάκη.

Ο Σακελλάριος, λοιπόν, στήνει μία σκηνή γάμου με την Αλίκη και τον Ξουράφα και ξαφνικά ορμάει στο πλατό ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ εξαγριωμένος φωνάζοντας: “Ρε, με τη γυναίκα μου, ρε, με τη γυναίκα μου;”, κυνηγάει τον Ξουράφα, που φεύγει τρέχοντας κι όλοι σκάμε στα γέλια! Ο Αλέκος Σακελλάριος, πραγματικά, ήταν μεγάλο πειραχτήρι" είπε ακόμα. Δείτε ωστόσο και τι είχε αποκαλύψει για το ζευγάρι μια άλλη ηθοποιός.

Τάκης Γκιόκας ηθοποιός