Έριχναν πυροτεχνήματα για τα μάτια της Πάολα

Βίντεο ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έριχναν πυροτεχνήματα για τα μάτια της Πάολα

Η Πάολα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και όχι άδικα, αφού ξέρει πώς να κάνει το πρόγραμμα διασκεδαστικό! Έτσι, κάθε της εμφάνιση, γίνεται απλά ανάρπαστη και μάλιστα, σε ένα live που έγινε πριν καιρό, έριχναν μέχρι και πυροτεχνήματα για τα μάτια της.

Μπορεί μέσα στην καραντίνα, η τραγουδίστρια να μην ήταν ενεργή, ωστόσο, λίγο μετά την άρση των μέτρων, επέστρεψε στα καθήκοντά της πάνω στην πίστα και προκάλεσε σωστό πανικό.

Μετά από ένα διάστημα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία η οποία έχει γίνει ανάρπαστη - δείτε εδώ πού θα κάνει την επόμενη εμφάνισή της.

Το κοινό τη λατρεύει και το δείχνει με κάθε τρόπο! Το βίντεο από το live της, είναι απλά εντυπωσιακό.

«Σκοτώνονται» για μία θέση στο μαγαζί της Πάολα

Η Πάολα είναι μία από τις λίγες τραγουδίστριες που επέλεξαν να επιστρέψουν στην "ενεργό δράση" μετά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού. Από τη στιγμή που ξεκίνησε ξανά τις εμφανίσεις της, οι φανς της «σκοτώνονται» προκειμένου να εξασφαλίσουν έστω και μία θέση στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίστηκε στο μαγαζί μαζί με τον καλό της φίλο, Νίκο Κουρκούλη και στη συνέχεια ξεκίνησε δυναμικά την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Η Πάολα, έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει επί σκηνής και δεν είναι τυχαίο που οι εμφανίσεις της γίνονται γρήγορα... sold out. Δείτε εδώ ένα απίστευτο στιγμιότυπο κατά το οποίο τα πανέρια από τα λουλούδια είχαν γίνε "βουνό" πάνω στην πίστα.

Επόμενη στάση της τραγουδίστριας είναι η Πάργα, όπου, όπως ανακοίνωσε, θα εμφανιστεί μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ έχει ήδη κλείσει την εμφάνισή της για τις 8 Αυγούστου.

Έκανε την ανακοίνωση η Πάολα

Μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα έκανε την ανακοίνωση για την νέα της εμφάνισή που θα γίνει σήμερα το βράδυ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει επιστρέψει για τα καλά στα καθήκοντά της και είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ.

Η Πάολα αγαπά τα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να ανεβάζει στο Instagram της, στιγμιότυπα από την δουλειά της ή ακόμα και από την καθημερινή της ζωή.

Έτσι, από τη μέρα που επέστρεψε δυναμικά στις πίστες, δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο από τις πρόβες της ή από τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο.

Έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της με τον Νίκο Κουρκούλη, η Πάολα έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Δείτε εδώ βίντεο από την πρεμιέρα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Πάολα

Σήμερα η περιοδεία της συνεχίζεται και η τραγουδίστρια φρόντισε να ενημερώσει τους followers της.