«Να την προσέχεις...» - Το σχόλιο που δέχτηκε ο Νίκος Ηλιόπουλος στη φωτογραφία με την Φαίη Σκορδά

Αυτή είναι η μοναδική ανάρτηση του επιχειρηματία με την παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να την προσέχεις...» - Το σχόλιο που δέχτηκε ο Νίκος Ηλιόπουλος στη φωτογραφία με την Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παρόλο που κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο επιχειρηματίας είχε κάνει μια και μοναδική ανάρτηση με την παρουσιάστρια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια που δέχτηκε από κάτω ήταν αρκετά, με ένα από αυτά να γράφει «Να την προσέχεις».

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, διατηρεί χαμηλό προφίλ στα media, καθώς θέλει να προστατέψει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε αναφερθεί στο σύντροφό της στον αέρα της εκπομπής, είτε κατά λάθος, είτε γιατί τύχαινε - Δείτε εδώ μια αποκάλυψη που είχε κάνει.

Τον τελευταίο καιρό όμως, πολλά ακούγονται για την Φαίη Σκορδά και το Νίκο Ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει. Ενώ, πριν λίγες ημέρες, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν, λίγοι και καλοί! Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του υπό άκρα μυστικότητα. Ποιο είναι αυτό δείτε εδώ.

Το σχόλιο που δέχτηκε ο Νίκος Ηλιόπουλος στη μοναδική φωτογραφία με την Φαίη Σκορδά στο Instagram

Τι και αν τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους είναι πολλά, οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε και διαψεύσει τίποτα. Ενώ, δεν έχουν κάνει καμία κοινή ανάρτηση στο Instagram από τις διακοπές τους, καθώς δεν θέλουν να δώσουν τροφή για σχόλια.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως η μια και μοναδική ανάρτηση του Νίκου Ηλιόπουλου με την Φαίη Σκορδά στον προσωπικό του λογαριασμό είναι που είχε τραβήξει ο ίδιος από τις διακοπές που είχαν κάνει πριν από περίπου δυο μήνες. Επίσης, είναι και η τελευταία που έχει κάνει, καθώς δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα άλλο.

Τα σχόλια μάλιστα από κάτω είναι πολλά με μια θαυμάστρια τους να του γράφει «Να την προσέχεις».

Νίκος Ηλιόπουλος Φαίη Σκορδά φωτογραφία