Η τραγική ιστορία της Έλλης Τρίγγου από τις Άγριες Μέλισσες: Ήταν 2 χρονών όταν...

Το περιστατικό που την σημάδεψε για πάντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τραγική ιστορία της Έλλης Τρίγγου από τις Άγριες Μέλισσες: Ήταν 2 χρονών όταν...

Η Έλλη Τρίγγου η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες ήταν μόλις 2 χρονών όταν οι γονείς της χώρισαν και αναγκάστηκε να μετακομίσει με την μητέρα της στον Βύρωνα. Το διαζύγιο ήταν βελούδινο οι γονείς της ξανάφτιαξαν την ζωή τους και η Ελλη απέκτησε ακόμη δύο αδέλφια, τον Ηλία και την Μαντώ με τους οποίους έχει διαφορά 15 ετών.

Η συγκλονιστική ιστορία ζωής της Έλλης Τρίγγου από τις Άγριες Μέλισσες

“Οι γονείς μου κατάφεραν να κρατήσουν μεταξύ τους μια τρομερή ισορροπία μετά τον χωρισμό τους και έχω το πλεονέκτημα πια να έχω πολλές οικογένειες. Εχουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς μεταξύ μας. Τα αδέλφια μου τα νιώθω σαν φίλους μου. Λαχταράω κάθε φορά να τους ακούω και να μιλάμε.” έχει πεί σε συνέντευξή της. Μικρή ήταν αγοροκόριτσο, αλλά προσγειωμένη ως παιδί, ελεύθερη ψυχή και τρομερά επικοινωνιακή. Στην ηλικία των 7 ετών σκεφτόταν πως ήθελε να γίνει γοργόνα, μετά δέντρο γιατί όπως λέει “ τότε σκεφτόμουν πως είναι πολύ ωραίο το δέντρο γιατί έχει μια πλευρά που φαίνεται και μια που δεν φαίνεται”, κάπως έτσι όπως είναι η ζωή της δηλαδή στο σήμερα. Τα όνειρα δεν σταματούν όμως εδώ.

“Ηθελα πάρα πολύ να γίνω αεροσυνοδός και το προσπάθησα, αλλά ήμουν πολύ κοντή για τα γούστα τους. Ήθελα επίσης να γίνω κτηνίατρος. Και με τα παιδιά μού αρέσει πολύ να ασχολούμαι, αλλά δεν ξέρω αν θα ήμουν καλή παιδαγωγός, γιατί μαζί τους περνάω τόσο ωραία, που ξεχνάω ότι υπάρχουν κανόνες. Με τα παιδιά είμαι απλώς ο εαυτός μου και αυτό φαίνεται να τους αρέσει. “ Η χημεία της πάντως με τα παιδιά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής με την αγάπη με την οποία έχει αγκαλιάσει τον τηλεοπτικό της γιό, Σπύρο Ντούγια.

Μέχρι όμως να βρεί τον δρόμο της η Ελλη θα προσπαθήσει να μαζέψει εμπεριίες. Στα 16 της χρόνια θα ανακοινώσει στην μητέρα της ότι θέλει να ζήσει κοντά στον μπαμπά της και θα μετακομίσει για δύο χρόνια στην Πάτρα. “'Ηθελα να πάρω και μια γεύση από μπαμπά, και μετά πάλι πίσω. Θυμάμαι τα καλοκαίρια που κάναμε διακοπές στο σπίτι της γιαγιάς Ελένης στο Καμάρι Κορινθίας.

Έλλη Τρίγγου ιστορία της ζωής της

Επιστρέφαμε το μεσημέρι από τη θάλασσα και η γιαγιά είχε γεμίσει πολλά μεγάλα πλαστικά μπουκάλια με νερό που τα άφηνε στον ήλιο για να γίνουν καυτά και μπουγελωνόμασταν με αυτά πριν από το μεσημεριανό. Γινόταν χαμός, μεγάλο γλέντι με τα μπουκάλια στην αυλή. Το είχε οργανώσει έτσι, γιατί δεν μπορούσε να βάλει δεκαπέντε εγγόνια στο μπάνιο για να τα πλύνει.”

Θα σπουδάσει αισθητικός, θα δουλέψει μάλιστα ένα μικρό διάστημα σε κέντρο αισθητικής αλλά θα αποδειχθεί η...χειρότερη στο είδος της όπως λέει συνχά γελώντας “Ερχονταν οι κυρίες και αντί να τους “πουλήσω” κάποια μέθοδο ή μάσκα ομορφιάς, τους έλεγα “είστε κούκλες, βγείτε έξω να χαρείτε την ζωή σας!”. Μετά από ένα ταξίδι της στην Ισπανία θα αποφασίσει να γίνει ηθοποιός “ Όλες οι σημαντικές αποφάσεις μου συνδέονται με κάποιο ταξίδι. Γύρισα, λοιπόν, από την Ισπανία και άρχισα να προετοιμάζομαι για τις εξετάσεις του Εθνικού.

Η ζωή της δεν θα ήταν η ίδια αν δεν βρισκόταν στον δρόμο της ο Αργύρης Πανταζάρας τον οποίο γνώρισε πριν πάρει την απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός. “Πολύ πιθανόν να μην γινόμουν ηθοποιός αν δεν με παρότυνε εκείνος. Εβλεπε σε εμένα πράγματα που εγώ δεν καταλάβαινα.” θα δηλώσει. Θα γίνουν στην συνέχεια ο ένας κομμάτι του άλλου με εκείνον ήδη να κάνει τα πετυχημένα πρώτα βήματα της καριέρας του και εκείνη να γίνεται δεκτή στη σχολή του Εθνικού. Κανείς δεν γνώριζε την σχέση του μέχρι που εκείνος την ανέφερε όταν κέρδισε το βραβείο “Δημήτρης Χόρν” το 2016, χρονιά που εκείνη αποφοιτούσε από το Εθνικό. Τότε στο λόγο του είχε πεί χαρακτηριστικά “Θέλω να ευχαριστήσω δύο ανθρώπους.

Τον Λευτέρη Βογιατζή γιατί μέσα από τα μάτια του είδα ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Και την σύντροφό μου Ελλη γιατί μέσα από τα δικά της μάτια είδα ότι χωρίς την αγάπη και τον έρωτα ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει”. Η ίδια 4 χρόνια μετά θα αποκαλύψει πως αισθάνθηκε όταν τον είδε να παραλαμβάνει το βραβείο του “Μα δεν ήταν υπέροχος; Συγκινήθηκα πολυ εκείνη τη στιγμή”.

Παρόλο που έχουν χωρίσει κάποιοι ακόμη και σήμερα επιμένουν πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να είναι χωριστά. Εκείνη έχει δηλώσει ότι “έχω πολύ ισχυρούς δεσμούς με τον Αργύρη”, εκείνος φούντωσε τα σενάρια με την αινιγματική....φιλοσοφική του δήλωση “ Η Ελλη είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω. Ο χωρισμός είναι ένα συμβάν, μια στιγμή. Θα μπορούσε και να είναι η εξέλιξη μιας σχέσης”. Μάλιστα σε μια συνέντευξή της εκείνη χωρίς να τον κατονομάζει θα αναφερθεί στον έναν και μοναδικό έρωτα της ζωής της που την συγκλόνισε “Εχω υπάρξει ασύλληπτα ερωτευμένη. Σε βαθμό να θέλω να φάω τα χέρια μου!”.

Λίγο πριν αποφοιτήσει με άριστα θα δεχθεί τις πρώτες προτάσεις για να παίξει στον κινηματογράφο κάνοντας μετά από ....περιπέτειες την πρώτη της ταινία το “Suntan”. “Οταν ήμουν στο πρώτο έτος της σχολής επικοινώνησε μαζί μου ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, μου είπε ότι έψαχνε πρωταγωνίστρια για την καινούργια του ταινία και ξεκινήσαμε τα δοκιμαστικά, πάρα πολλά δοκιμαστικά περίπου 15 για ένα τρίμηνο. . Κάποια στιγμή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα!”"

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ