Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου: "Όταν δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου..."

Όταν είχε χάσει το μικρό της μωράκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου:

Με αφορμή την αποκάλυψη της Μέγκαν Μάρκλ για την αποβολή του δεύτερου παιδιού της, το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε Ελληνίδες που είχαν βιώσει και μοιραστεί με το κοινό το δικό τους αντίστοιχο περιστατικό. Μια από αυτές ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου, η παρουσιάστρια του STAR, της εκπομπής "Στην Φωλιά των Κου Κου".

Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου για την αποβολή που βίωσε

«Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου, Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»;» είχε πει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε εδώ ποιες άλλες Ελληνίδες βίωσαν αυτή την απώλεια.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Όλη την αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου θα σας αποκαλύψω μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Μπαμπάς ξανά ο Κρατερός Κατσούλης;

Πριν από λίγες μόνο ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα πλάνα που πρόδωσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας του STAR, και σήμερα μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω επιτέλους όλη την αλήθεια!

Ήρθα σε επαφή με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο και μου αποκάλυψε πως η αλήθεια είναι πως όχι δεν περιμένει κανένα τρίτο παιδί, δεν είναι έγκυος και το ελαφρύ φούσκωμα στην κοιλίτσα της είναι από κάποια γυναικολογικά θέματα που αντιμετωπίζει αυτό τον καιρό!

Όμως, οι απόψεις διίστανται αφού σε μια πρόσφατη εμφάνιση εκείνης και του Κρατερού σε κάποια εγκαίνια άνθρωπος που βρέθηκε εκεί αποκάλυψε στο Youweekly.gr ότι η παρουσιάστρια όλο το βράδυ δεν ακούμπησε καθόλου αλκοόλ και την περισσότερη ώρα την έβγαλε καθισμένη σε μια καρέκλα με τον σύζυγό της να την ρωτάει κάθε λίγο και λιγάκι αν αισθάνεται καλά κι αν θέλει να φύγουν!

Η αλήθεια, λοιπόν, ακόμα δεν γνωρίζω με σιγουριά ποια είναι αλλά... θα το μάθουμε σύντομα!

Έτσι κι αλλιώς αν και εφόσον συμβαίνει κάτι, σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να το κρύψει...