Το βίντεο Χαϊκάλη - Φιλιππίδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Είναι από το 2018 και διακωμωδεί σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το βίντεο Χαϊκάλη - Φιλιππίδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σάλος έχει δημιουργηθεί, εδώ και μερικές μέρες, στα social media, καθώς τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο του Παύλου Χαϊκάλη και του Πέτρου Φιλιππίδη από το 2018, στο οποίο διακωμωδούν μια σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης.

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες θέλησαν να κάνουν, πριν από μερικά χρόνια, μια πλάκα μεταξύ τους, η οποία ωστόσο ήρθε στην επικαιρότητα και πάλι λόγω των εξελίξεων με τις καταγγελίες που γίνονται καθημερινά στον χώρο της υποκριτικής.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, δίνει ένα φιλί στον Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος με τη σειρά του λέει πως δέχεται σεξουαλική παρενόχληση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σειρά του απαντάει «Τώρα το θυμήθηκε, μετά από 20 χρόνια η Αντζελίνα Τζολί», ορμώμενος από την καταγγελία που είχε κάνει τότε η ηθοποιός για παραγωγό του Hollywood.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Η πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος από χθες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία, με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ο γνωστός ηθοποιός εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, ακολουθεί μια ήπια θεραπευτική αγωγή.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε», ανακοίνωσε χθες η οικογένειά του.

Πέτρος Φιλιππίδης Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

Η κάμερα του Happy Day και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλέμμενος βρέθηκαν, το πρωί της Πέμπτης, στο νοσοκομείο στο Υγεία που βρίσκεται στο Μαρούσι και μετέφεραν τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας τού ηθοποιού.

«Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να μείνει το βράδυ εκεί. Σήμερα το πρωί αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα κρίνουν αν θα πάρει σήμερα εξιτήριο ή αν θα μείνει άλλη μια μέρα μέσα στο νοσοκομείο»

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε «Ο Πέτρος Φιλιππίδης περνούσε μια ιδιαίτερα στρεσογόνο περίοδο...»