Στιγμές που έμειναν στην ιστορία - Τα "ατυχήματα" της Ελένης Μενεγάκη που δεν άφηναν τίποτα στην φαντασία

Όταν η κάμερα την έπιανε χωρίς σουτιέν και... όχι μόνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές που έμειναν στην ιστορία - Τα

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και διήρκεσε δέκα χρόνια, προβάλλοντας έτσι το όνομα της περισσότερο στις ελληνικές οικογένειες. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν, καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» καθημερινά στη μία το μεσημέρι έπειτα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017). Την 1 Ιουλίου του 2020 σταμάτησε την ψυχαγωγική εκπομπή της και αποχώρησε από τον σταθμό έπειτα από 15 χρόνια.

Την σεζόν 2021 -2022 και έπειτα από απουσία ενός χρόνου επιστρέφει στην τηλεόραση με την ανανεωμένη εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Mega Channel. Η παραμονή της στον σταθμό υπογράφθηκε από μια τριετή ρήτρα ανάμεσα σε εκείνη και τον τηλεοπτικό σταθμό του Μαρινάκη.

Σε όλα αυτά τα χρόνια καριέρας η Ελένη είχε κάποιες καλές και κάποιες κακές στιγμές που καταγράφηκαν από τον φακό. Πολλές φορές οι κινήσεις της σε συνδυασμό με τα outfits που φορούσε προκαλούσαν... μικρά ατυχηματάκια.

Η... προκλητική Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη παρελθόν

Ελένη Μενεγάκη alpha

Ελένη Μενεγάκη σέξι ατυχήματα

Ελένη Μενεγάκη χωρίς σουτιέν

Ελένη Μενεγάκη χωρις εσώρουχα
Ελένη Μενεγάκη πλαστικές

Δύο άσσους στο μανίκι της κρύβει η Ελένη Μενεγάκη και όσοι τη γνωρίζουν και τη συναναστρέφονται τους γνωρίζουν. Πότε παίρνει τρία τέσσερα κιλά, πότε τα χάνει, πότε τρώει λίγο παραπάνω, πότε λιγότερο, πάντα όμως παραμένει λαμπερή και με τέλεια σιλουέτα. Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει τον τρόπο για να καταφέρνει να κρατιέται σε φόρμα πάντα. Και τα μυστικά της είναι δύο. Το ένα είναι ότι καταναλώνει τροφές που ξέρει πως μπορούν να κάνουν τον μεταβολισμό της να λειτουργεί σωστά. Δεν είναι άλλες από τις καυτερές τροφές όπως είναι το τσίλι.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη ακριβώς γι' αυτό τον λόγο λατρεύει τις κουζίνες της Ανατολής όπως είναι η κινέζικη και ινδονησιακή. Το δεύτερο μυστικό της είναι ότι επιδίδεται όποτε έχει χρόνο στο αγαπημένο της άθλημα. Μπορεί να μην της αρέσει η γυμναστική και μάλιστα το έχει δηλώσει αρκετές φορές, όμως δεν λέει ποτέ όχι σε μία παρτίδα τένιςκαθώς είναι ένα άθλημα που της αρέσει πολύ. Με το τένις καταφέρνει να χάσει πολλές θερμίδες και πάντα νιώθει ευεξία μετά από την άθλησή της. Κάτι ακόμα που κάνει η παρουσιάστρια, είναι πως όταν διαπιστώσει πως μία μέρα έχει φάει πολύ, την επόμενη αποτοξινώνει τον εαυτό της με φρούτα και λαχανικά που της αρέσουν πολύ (δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί).