Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Η πλαστική επέμβαση που έχει κάνει η Δούκισσα Νομικού στο σώμα της

Η φωτογραφία που "βγάζει μάτι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Η πλαστική επέμβαση που έχει κάνει η Δούκισσα Νομικού στο σώμα της

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά. Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει πει όχι στις πλαστικές επεμβάσεις.

Όπως και η Ελένη Φουρέιρα, έτσι και η ίδια έχει κάνει πλαστική στο στήθος της, θέλοντας να το αυξήσει για αισθητικούς λόγους. Ωστόσο, ποτέ δεν έκρυψε ότι πράγματι έχει "πειραχτεί", μιας και ήταν κάτι που ήταν σίγουρη ότι το θέλει.

Η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει μια εμφάνιση με cupcakes στο στήθος, στην πασαρέλα των MadWalk 2012, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αρκετά σχόλια.

«Έχω κάνει τελικά πλαστική στήθους. Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το 2011 στο περιοδικό «Down Town».

Φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού μετά την πλαστική στο στήθος

Φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού μετά την πλαστική στο στήθος

Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της η Δούκισσα Νομικου

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μπορεί να έχει γίνει μαμά δύο παιδιών, ωστόσο την ίδια στιγμή εξακολουθεί να διατηρεί αψεγάδιαστο το κορμί της.

Αυτό φυσικά δεν έρχεται τυχαία, αφού η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα πρόσφατα τελείωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής και φροντίζει να μην ξεφεύγει από τις συνήθειες της ακόμα και στις διακοπές της.

H super μαμά του Σάββα και της Αναστασίας Θεοδωρίδη, μας δείχνει στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ μοιράζεται και λίγα από τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως εξηγεί η ίδια, αγαπά ιδιαίτερα μία σαλάτα δικής της έμπνευσης με ψιλοκομμένο μήλο, ένα μικρό αβοκάντο, διάφορους ξηρούς καρπούς και μία σος με μία κουταλιά ελαιόλαδο, τον χυμό από μισό λεμόνι και ελάχιστη μουστάρδα.