Γίνεται σπάνια αλλά η Ελένη Μενεγάκη το έκανε - Η αποκάλυψη για τους νονούς της μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου

Το είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γίνεται σπάνια αλλά η Ελένη Μενεγάκη το έκανε - Η αποκάλυψη για τους νονούς της μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου

Η ζωή της Ελένης Μενεγάκη άλλαξε όταν το 2015 έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της, τη μικρή Μαρίνα, καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η Μαρίνα αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία των αδερφών της και έτσι πολύ συχνά τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις του Άγγελου Λάτσιου (δείτε εδώ τη φωτογραφία της με τη Γαία Μερκούρη).

Η βάφτιση της Μαρίνας είχε γίνει στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου, στις 27 Αυγούστου του 2016, ενώ την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.

Μενεγάκη Παντζόπουλος βαφτίσια Μαρίνας

«Όταν έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, στην Άνδρο και επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, πήγα στο μαγαζί στο Κηφισό ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω μέχρι την Άνδρο τα είχαν στο μοναστήρι...Έκανα μία σούπερ βάπτιση για σαράντα ανθρώπους. Το ευχαριστήθηκα», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Ελένη.

Οι νονοί της κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνας Παντζοπούλου

Όπως ήταν επόμενο, τα φώτα είχαν πέσει πάνω στη βάφτιση της μικρής και όλοι προσπαθούσαν διακαώς να μάθουν ποιοι θα είναι οι νονοί της.

Μαρίνα Παντζοπούλου νονοί

Ενώ λοιπόν είχε ακουστεί αρχικά πως θα την βαφτίσει ο αδερφός του Ματέο Παντζόπουλου (δείτε τον εδώ), τελικά η ίδια η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε με μία ανάρτηση που έκανε στα social media, πως νονοί της κόρης της δεν είναι άλλοι από τα τρία αδέρφια της, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια.

Ελένη Μενεγάκη βάφτιση Μαρίνας

Και μπορεί στις κοριτσίστικες βαπτίσεις να συνηθίζεται το ροζ χρώμα, ωστόσο στην περίπτωση της μικρής Μαρίνας, μιας και τα βαφτίσια έγιναν σε νησί, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να κάνει τα πάντα μπλε.