Είναι το στήριγμά της στις δύσκολες στιγμές - Το τάμα που είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη στην Παναγία

Η παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά στη θρησκεία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι το στήριγμά της στις δύσκολες στιγμές - Το τάμα που είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη στην Παναγία

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πολύ σύγχρονη γυναίκα η οποία βέβαια την ίδια στιγμή, έχει βαθιά πίστη στο Θεό. Στην Άνδρο αλλά και στην Αθήνα, επισκέπτεται συχνά την εκκλησία, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε κάνει και ένα τάμα στην Παναγία.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αγάπη για την οικογένειά της και έτσι καθημερινά προσεύχεται στον Θεό για να τους έχει όλους καλά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν, μία μέρα σαν τη σημερινή είναι πολύ ιδιαίτερη για την Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα πολύ συχνά επισκέπτεται και μαζί με την μητέρα της καθώς και με τον Ματέο Παντζόπουλο, το αγαπημένο της Μοναστήρι στην Άνδρο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το τάμα που είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη

Κάπως έτσι, πριν από μερικά χρόνια, μετά από μία μεγάλη αγωνία που είχε περάσει, η Ελένη Μενεγάκη είχε επισκεφθεί τα Κύθηρα για πολύ λίγες ώρες, προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει στην Παναγιά τη Μυρτιδιώτισσα.

Ελένη Μενεγάκη τάμα

Αυτή την περίοδο βέβαια, ηρεμεί στις διακοπές της

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει εδώ και μέρες όπως είναι γνωστό τις διακοπές της στην Αγαπημένη της Άνδρο, όπου και διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα ο σύντροφός της Ματεό Παντζόπουλος. Αυτές τις μέρες βέβαια κάνει τουρ με το οικογενειακό τους σκάφος στα νησιά του Ιονίου και πέρα από τα μπάνια και τις βόλτες είχε τη χαρά να παραλάβει σήμερα μερικά ακόμα πράγματα που την κάνουν χαρούμενη σε αυτή τη ζωή.

Όπου να ναι άλλωστε θα χρειαστεί να εγκαταλείψει τις διακοπές της προκειμένου να βρεθεί στο πλατό του Mega για τα γυρίσματα της εκπομπής της, που επιτέλους έγινε γνωστό το πότε ξεκινάει. Είναι λοιπόν απαραίτητο να γεμίσει μπαταρίες η παρουσιάστρια, αφού αναμένεται μια απαιτητική σεζόν και τι καλύτερο από το να σε συντροφεύει στις διακοπές σου ένα καλό...

O λόγος λοιπόν για τα αγαπημένα της βιβλία που πάντα τη συντροφεύουν αφού το διάβασμα είναι μία από τις αγαπημένες τις ασχολίες. Σήμερα μάλιστα η παρουσιάστρια έλαβε και ένα πακέτο με μερικά νέα βιβλία προκειμένου να τα διαβάσει στο υπόλοιπο των διακοπών της γεγονός που την έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη.

«Ποσό χαρούμενη σήμερα που έλαβα τα βιβλία μου για το υπόλοιπο των διακοπών μας», έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram.

H Eλένη Μενεγάκη παρέλαβε σήμερα τα νέα της βιβλία