Σε σοκ η Δούκισσα Νομικού: Έπεσε θύμα απάτης - «Προσοχή! Έχουν φτιάξει...»

Οι αναρτήσεις της και η έκκληση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σοκ η Δούκισσα Νομικού: Έπεσε θύμα απάτης - «Προσοχή! Έχουν φτιάξει...»

Σοκ έπαθε η Δούκισσα Νομικού, όταν την πληροφόρησαν πως άγνωστοι έχουν φτιάξει ψεύτικα προφίλ στις διαδικτυακές πλατφόρμες όπως Instagram και Facebok με το όνομα της. Κάνοντας μερικές αναρτήσεις, θέλησε να ενημερώσει πως έχει πέσει θύμα απάτης για να μην πέσει στην παγίδα τους κανένας follower της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο κάνει συχνά διάφορα giveaway μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με αποτέλεσμα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν με σκοπό να κερδίσουν χρήματα.

Έτσι λοιπόν σε story της, δημοσίευσε τους εν λόγω λογαριασμούς και έγραψε «Προσοχή! Έχουν φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο facebook που και καλά κληρώνω χρηματικά έπαθλα».

«Ενώ σε άλλη ανάρτηση έγραψε «Δεν είμαι εγώ είναι fake! Παρακαλώ κάντε report»!

Την είδηση αυτή έμαθε, μετά την βόλτα που έκανε με την οικογένεια της γύρο από την γειτονιά της.

Αυτοί είναι οι λογαριασμοί που προκάλεσαν σοκ στην Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού θύμα απάτης

Δούκισσα Νομικού fake προφίλ

Έφερε «δάκρυα» στα μάτια η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση η οποία έφερε «δάκρυα» στα μάτια όλων των διαδικτυακών της φίλων καθώς αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ή να σχολιάζει θέματα που την απασχολούν.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που έφερε «δάκρυα» στα μάτια

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και μοιράστηκε μία φωτογραφία- σκίτσο από τον Μικρό Πρίγκιπα.

Στο σκίτσο, ο πρωταγωνιστής του κλασικού βιβλίου έχει κλειστεί μέσα στο βάζο του, όπως και το τριαντάφυλλό του και φοράει τη μάσκα του ενώ αντί να στέκεται πάνω στον πλανήτη του, στέκεται πάνω σε έναν πλανήτη που έχει το σχήμα του κορωνοϊού.

Δούκισσα Νομικού κόρη

Βέβαια είναι αλήθεια πως μέσα στην καραντίνα η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να δώσει έναν ευχάριστο τόνο στο σπίτι της. Δείτε εδώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε.