Survivor 2: Η Ναταλία Γερμανού ξέσκισε Θωμά και Αγόρου! «Έχουν στρατηγική και...»

Survivor 2: Η Ναταλία Γερμανού ξέσκισε Θωμά και Αγόρου! «Έχουν στρατηγική και...»

Ένα απόσπασμα από το Survivor που προέβαλλαν στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» έγινε η αφορμή για να πετάξει καρφιά η Ναταλία Γερμανού για τον Νικόλα Αγόρου και το Νίκο Θωμά!


Η παρουσιάστρια έχει πετάξει ήδη τα καρφιά της στον παίκτη των Μαχητών του Survivor μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter και αυτή τη φορά σχολίασε τον τρόπο που αντιδρά ο Νικόλας Αγόρου όταν βρίσκεται κοντά σε κάμερες και όταν... όχι κάνοντας λόγο για στρατηγική! Διαβάστε παρακάτω....

«Ο Ντάνος το έκανε επειδή το πίστευε. Και τις 10 φορές που του έχω μιλήσει στο τηλέφωνο του βγαίνει αβίαστα να μου πει «η Παναγιά μαζί σου, να είσαι καλά», δεν το προσπαθεί. Ο Αγόρου το έχει μελετήσει. Έχει βάλει στο DVD το Survivor 1.

Δείτε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Την ρώτησαν πως φιλάει ο Σάκης Ρουβάς και η απάντησή της... όλα τα λεφτά!

Εμψυχωτής της ομάδας και μάνατζερ ράγκμπι 2018 είναι ο Νίκος Θωμάς, ο κινηματογραφιστής που ο μόνος λόγος που πήγε στον Άγιο Δομίνικο είναι για να κάνει διακοπές και να παραλαμβάνει τον παίκτη που έχει παίξει. Δεν παίζει ποτέ. Είναι τραυματίας ένα μήνα τώρα που είναι το Survivor στον αέρα. Σε άλλο παιχνίδι θα τον είχαν στείλει πακέτο στην Αθήνα, αλλά όχι! Ο Νίκος Θωμάς είναι εκεί. Αν είναι έτσι πάω κι εγώ στο Survivor, αρκεί να μη με βάζετε να παίζω. Θα είμαι στην ομάδα υποδοχής, στο σκάμα. Μόλις τελειώνει το αγώνισμα θα περιμένω τον παίκτη» είπε η Ναταλία!