Survivor 2 - Διαρροή: Η "σφαγή" στους Μαχητές, το έπαθλο "έκπληξη" και η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι!

Survivor 2 - Διαρροή: Η

Οι Μαχητές έχασαν την ασυλία την Τρίτη και αυτό τους έχει κάνει να χάσουν τελείως τα "πατήματα" τους και να βγάλουν τα μαχαίρια στην καλύβα!

Από την άλλοι οι "Διάσημοι" δείχνουν πιο αισιόδοξοι μιας και νιώθουν ανακούφιση που μετά από 2 εβδομάδες κέρδισαν την ασυλία! Διαβάστε παρακάτω...

Τα νεύρα της Μαρίνας / Ντάριας και η υποψηφιότητα...

Η Μαρίνα μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση από τον Ηλία, αφού πήρε την ατομική ασυλία εκείνος, είχε νεύρα και ξέσπασε εναντίον του λέγοντας: "Δεν φοράει παντελόνια!". Η ίδια δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της για το αποτέλεσμα αυτό...

Από την άλλη η Ντάρια που κατηγορήθηκε για "κους κους" ανέφερε πως όλα αυτά που ειπώθηκαν είναι γελοιότητες, κάτι που δείχνει σίγουρα την δυσαρέσκεια της.

Οι μάσκες που έπεσαν στους Μαχητές...

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει όλα αυτά που έγιναν στην καλύβα μετά την υποψηφιότητα των κοριτσιών λέγοντας πως οι μάσκες έπεσαν και το παιχνίδι, τώρα αρχίζει... Σίγουρα το όποιο "θέατρο" παιζόταν στους Μαχητές θα σταματήσει!

Η αποχώρηση...

Τρεις παίκτριες υποψήφιες προς αποχώρηση... Ντάρια, Μαρίνα και Ροδάνθη! Ποια θα αποφασίσει το κοινό να στείλει σπίτι της; Όπως δείχνει η δωρεάν ψηφοφορία που δημιούργησε το Youweekly.gr (Ψηφίστε εδώ), το κοινό έχει δείξει την τάση του και το ποια θέλει να αποχωρήσει και αυτή δεν είναι άλλη από την... Μαρίνα Πήχου! Δείτε τα αποτελέσματα:

Αυτό όμως θα συμβεί και στην πραγματικότητα; Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr η Μαρίνα φλερτάρει πολύ με την αποχώρηση... Σίγουρη διαρροή όμως θα σας έχουμε λίγο πριν το επεισόδιο του Survivor, όπως κάθε φορά!