Survivor2: Ποια είναι τα φαβορί για να κερδίσουν το παιχνίδι! Έχουν άστρο!

Survivor2: Ποια είναι τα φαβορί για να κερδίσουν το παιχνίδι! Έχουν άστρο!

Το survivor 2018 ξεκίνησε και κάποιοι παίκτες έχουν ήδη ξεχωρίσει με τις επιδόσεις και τον χαρακτήρα τους, για να προχωρήσουν ωστόσο και να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, πέρα από τα προσόντα τους χρειάζονται και τύχη ή αλλιώς έναν καλό Δία, αλλά και μια καλή Δήμητρα, αφού, κρίνοντας από πέρυσι, στο τέλος όλα θα εξαρτηθούν από τη... βοήθεια του κοινού!

Στοιχεία γέννησης, βέβαια, για όλους και για όλες δεν υπάρχουν, ιδιαίτερα στην πλευρά των Μαχητών. Διαβάστε παρακάτω...

Ένας από αυτούς ωστόσο, ο Ηλίας Γκότσης, έχει πολύ καλές πιθανότητες, αφού, ως Σκορπιός, έχει την άμεση υποστήριξη του Δία.

Δείτε ακόμη: Βόμβα στο Survivor 2: Ο δεύτερος επώνυμος άντρας που μπαίνει στο παιχνίδι! Ο πιο περιζήτητος εργένης...

Από τους Διάσημους, που είναι… λογικό να έχουν έναν ενεργό Δία στη μηχανή τους, αστρολογικά ξεχωρίζει ο Καρκίνος, Γιάννης Τσίλης, αφού έχει όλο το «πακέτο», δηλαδή Ήλιο-Δία-Δήμητρα στον γενέθλιο χάρτη του και Δία-Ήλιο στον προοδευτικό του.

Μια διάκριση «κυνηγούν» ως αουτσάιντερ η Λέαινα, Όλγα Φαρμάκη και ο Ιχθύς-φιλόσοφος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, έχοντας στο πλευρό τους τον πλανήτη των ανατροπών, τον Ουρανό. Μήπως αλλάξουν και ομάδα κιόλας… Ο δεύτερος, ωστόσο, μπορεί να αποκομίσει ως «έπαθλο» μια καλή… νύφη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού!


Όσο για τον Στέλιο Κρητικό, που είναι Τοξότης, μπορεί σίγουρα να προχωρήσει, δεν τον βοηθά όμως το ότι «κουβαλάει» έναν… Κρόνο από τα πρόσφατα γενέθλιά του, κάτι που σημαίνει πως η ατυχία ίσως του χτυπήσει την πόρτα.

Από τις γυναίκες ξεχωρίζει βέβαια η επίσης Λέαινα, Κατερίνα Δαλάκα, που σίγουρα θα εξαργυρώσει την συμμετοχή της στο reality επιβίωσης, τα καλύτερα όμως για αυτήν θα έρθουν ύστερα από 1-2 χρόνια περίπου.

Τα ανάλογα ισχύουν και για την Ταυρίνα αθλήτρια των Μαχητών, την Βιργινία Δικαιούλια, ενώ ο Υδροχόος, Χάρης Γιακουμάτος, έχει κι αυτός το δικό του «άστρο» και αναμένεται να τα πάει καλά.

Μένει να δούμε την συνέχεια αλλά και να αξιολογηθούν τα στοιχεία γέννησης των υπόλοιπων παικτών, παλαιών και νέων, αφού αναμένονται αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Αρκεί μόνο αυτά τα στοιχεία να είναι σωστά, αφού στην εγχώρια show biz είναι πολλές και πολλοί που κρύβουν χρόνια, δηλώνοντας ένα διαφορετικό έτος γέννησης από το πραγματικό τους!

astrology.gr