Survivor Πανόραμα: Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξηγεί την συμφωνία των Διασήμων! Η αποκάλυψη για τον Μουρούτσο και όσα συνέβησαν με την Λάουρα! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα:  Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξηγεί την συμφωνία των Διασήμων! Η αποκάλυψη για τον Μουρούτσο και όσα συνέβησαν με την Λάουρα! (Βίντεο)

Πολύς λόγος έχει γίνει με τον διαχωρισμό της ομάδας των Διασήμων σε άντρες- γυναίκες.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είχε θίξει το συγκεκριμένο θέμα, για να μην παρερμηνευτεί μια συζήτηση μεταξύ άντρα-γυναίκας στην παραλία- κάτι το οποίο θα δημιουργούσε πρόβλημα στη σχέση των παικτών. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε καόμη: Survivor Πανόραμα: Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Δρυμωνάκου με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο! Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής...

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, μίλησε επί του θέματος στο Survivor Panorama και είπε ότι και εκείνος ήταν σύμφωνος σε αυτό γιατί δεν ήθελε να δημιουργηθεί λάθος εικόνα. O ίδιος είπε: « Θεωρήσαμε ότι πρέπει να προφυλάξουμε τις σχέσεις μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν βρεθώ εγώ με μια κοπέλα στην παραλία και υπάρχει από πίσω μια κάμερα, χωρίς να ξέρει τι συζητάμε, με μια ωραία μουσικούλα από πίσω μπορεί να φαινόταν αλλιώς. Και δεν το θέλαμε οι άνθρωποι που έχουμε αφήσει πίσω στην Ελλάδα να παρεξηγήσουν πράγματα. Μας φόβισε η δύναμη της τηλεόρασης, η δύναμη που μπορεί να στηθεί κάτι χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε. Ο Μιχάλης είχε και μια προϊστορία, οπότε ξέραμε ότι δεν είναι και το καλύτερο σενάριο.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: « Για αυτά τα πράγματα που λέγανε για την Λάουρα όταν εκείνος βρισκόταν στην Ελλάδα. Γενικότερα ο κάθε κακοπροαίρετος έλεγε διάφορα που μπορεί να στεναχωρούσαν τον Μιχάλη.»

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Τα πρώτα φλερτ «σκάνε μύτη» στον Άγιο Δομίνικο! Δείτε τι είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος για συμπαίκτρια του!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: