Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Η διπροσωπία και η ανατροπή!

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Η διπροσωπία και η ανατροπή!

Οι εντάσεις δεν λείπουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Μαχητές και Διάσημοι αντιμετωπίζουν πολλές συγκρούσεις στις καλύβες τους και αυτό τους επηρεάζει όπως φαίνεται πολύ, στην απόδοση τους στο αγώνισμα. Διαβάστε παρακάτω...

Η κόντρα στους Μαχητές.

Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr με απολειστικό ρεπορτάζ ο καυγάς του Ηλία με τον Θοδωρή έχει επηρεάσει πολύ την ομάδα. Οι δύο παίκτες έχουν αντιπαραθέσεις από το παρελθόν και συγκεκριμένα μία κίνηση του Θοδωρή ο οποίος κάρφωσε τον Ηλία στην παραγωγή και δεν το έδειξαν οι κάμερες, ήταν η αρχή του κακού (Διαβάστε όλο το περιστατικό εδώ).

Από την άλλη και η υπόλοιπη ομάδα έχει εναντιωθεί αναφέροντας πως ο Θοδωρής χαλάει πολύ το κλίμα της ομάδας και όλη αυτή η συμπεριφορά του προφανώς προκαλείται από την πείνα του!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Τα κλάματα της Σπυροπούλου, το επόμενο βήμα και η εκπομπή που θα παρουσιάσει! Ποιο άλλο κανάλι την διεκδικεί εκτός τον ΣΚΑΙ;

Η Διάσημοι και το πρόβλημα με τους νεους παίκτες.

Οι Διάσημοι είναι πιο ήρεμοι στην καλύβα, ειδικά οι παλιοί παίκτες. Ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι με τους νέους παίκτες. Όπως ανέφερε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, o Σώζων έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους συμπαίκτες του με την συμπεριφορά του στα παρασκήνια και την τακτική που ακολουθεί για να σχολιάζεται από το κοινό, μη μπορώντας να εκτεθούν στις κάμερες (Διαβάστε εδώ το απίστευτο παρασκήνιο).

Ωστόσο, οι Διάσημοι όπως φαίνεται, έχουν σφίξει τα δόντια και δεν θέλουν με τίποτα όλα αυτά να τους αφήσουν πίσω αγωνιστικά. Σήμερα θέλουν τη νίκη δική τους, ότι κι αν γίνει: "Δεν θα συγχωρέσω καμία ήττα στον εαυτό μου!", αναφέρει με πείσμα η Κατερίνα Δαλάκα.

Η νίκη και ο δύσκολος στίβος.

Οι ομάδες σήμερα θα αγωνιστούν ζευγαράκια. Δηλαδή ο κάθε παίκτης δεν θα παίξει μόνος του, αλλά θα έχει και έναν συμπαίκτη του μαζί. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει; Ότι αυτό χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση καθώς και άδειο κεφάλι από εντάσεις και κουτσομπολιά. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας;

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Σώζων Χάρος; Η φωτογραφία που προβλημάτισε και προκάλεσε ερωτηματικά!

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η παραγωγή ζήτησε από τους γονείς των Μαχητων να γράψουν ένα γράμμα ο καθένας για τα παιδιά τους, ενώ οι Διάσημοι θα διαβάσουν μήνυμα από την τηλεόραση, ότι είχαν κάνει στο προηγούμενο οι Μαχητές. Ποιος θα τα καταφέρει; Μπορεί οι Διάσημοι να έχουν πεισμώσει για τη νίκη, όμως οι Μαχητές βαστάνε γερά!

Σίγουρη διαρροή όμως... θα δείτε εδώ (Survivor 2 - Διαρροή! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επάθλου! Με τι σκορ;)

TAGS