Survivor 2 - trailer: Η μεγάλη μάχη για το έπαθλο άνεσης και ο εμφύλιος στους Διάσημους! (Βίντεο)

Survivor 2 - trailer: Η μεγάλη μάχη για το έπαθλο άνεσης και ο εμφύλιος στους Διάσημους! (Βίντεο)

Δύο μέρες χωρίς Survivor ήταν αρκετές και επιστρέφει την Κυριακή 01 Απριλίου σαν... ψέμα!

Αρκετά ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το επεισόδιο όπως τουλάχιστον φαίνεται από το trailer του Survivor που πρώτοι βλέπετε στο Youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω...

Στους Διάσημους επικρατεί ένας εμφύλιος ανάμεσα στους δύο παίκτες που παρέμειναν στο παιχνίδι μετά τις υποψηφιότητες της περασμένης εβδομάδας!

Η Εύη Σαλταφερίδου φαίνεται να λέει στην κάμερα: "Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει την ομάδα μου αυτό καθώς το θέμα είναι ανάμεσα σε μένα και τον Σώζων", ενώ ο Σώζων δηλώνειο πως η ψυχολογική του κατάσταση δεν επηρεάζεται από την συμπεριφορά των άλλων και καρφώνει τις κοπέλες της ομάδας του λέγοντας πως δεν ξέρει αν είναι ικανοποιημένοι οι υπόλοιποι με τις δουλειές που κάνουν οι κοπέλες!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Οικειοθελής αποχώρηση "βόμβα" από το Survivor! Σε αμόκ η παραγωγή...

Διάσημοι και Μαχητές, μετά την αποχώρηση της Εύης Σκαρώνη για τους πρώτους, καλούνται για αγωνιστούν για το έπαθλο άνεσης, το οποίο τις τρεις τελευταίες φορές έχουν κερδίσει οι Διάσημοι!

και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για μια... άνετη εβδομάδα! Ποιος κερδίζει; Δείτε πρώτοι το τρέιλερ στο βίντεο του Youweekly.gr: