Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία! Οι ανατροπές, η αποχώρηση και οι 3 υποψήφιοι!

Ασυλία σήμερα και γίνεται χαμός! 

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία! Οι ανατροπές, η αποχώρηση και οι 3 υποψήφιοι!

Τα πάνω κάτω έρχονται στο σημερινό επεισόδιο.

Εξαιτίας της Μεγάλης Εβδομάδας όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Youweekly.gr, η ασυλία θα γίνει σήμερα και θα μάθουμε ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor: Το ξέσπασμα της οικογένειας της Ροδάνθης: "Φοβάμαι ότι κινδυνεύει..." - Η ατάκα για την "κουτσή" και η διάψευση!

Η ένταση στους Διάσημους.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι σίγουρος πως αν χάσουν την ασυλία πάλι θα είναι εκείνος υποψήφιος!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr ο συγκεκριμένος παίκτης έχει δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις στην ομάδα, καθώς άλλο πρόσωπο δείχνει πίσω από τις κάμερες και άλλο μπροστά. Το παράξενο γι'αυτόν είναι πως όταν σβήνουν τα φώτα δεν είναι τόσο εκρηκτικός όσο φαίνεται, κάτι που του το έχουν κάνει πολλές φορές παρατήρηση οι συμπαίκτες τους, καθώς τους ενοχλεί, επειδή το κάνει για να τον συζητούν στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κατερίνα Δαλάκα και δεν γνωρίζει κανείς! Οι πόνοι και τα ουρλιαχτά...

Οι Μαχητές και η αποχώρηση.

Στην καλύβα των Μαχητών έρχονται τα πάνω κάτω! Εκτός από τις εντάσεις και τις πισώπλατες μαχαιριές, έχουν "χάσει" προσωρινά έναν σημαντικό παίκτη τους, τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Βέβαια, όπως σας αποκάλυψε το αποκλειστικές ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο Θοδωρής μπορεί να μην επιστρέψει καν στο ριάλιτι επιβίωσης μιας και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Κάτι που δεν έχουν δείξει στις κάμερες...Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ.

Η σκληρή μάχη και η νίκη της ασυλίας.

Για την ασυλία αγωνίζονται σήμερα Μαχητές και Διάσημοι! Τις τελευταίες 3 συνεχόμενες φορές οι Μαχητές έχουν ξεπαστρέψει στους Διάσημους αφού έχουν κερδίσει συνεχόμενα τις ασυλίες.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr θα έχουμε ανατροπή σήμερα στη νίκη! Αλλά επειδή είναι κρίσιμος ο αγώνας σε λίγο εδώ στο Youweekly.gr θα σας έχουμε σίγουρα την ομάδα που κερδίζει. Μαχητές ή Διάσημοι;

Το σίγουρο είναι ένα... ότι στον τάκο θα κάτσουν οι 2 νέοι παίκτες και ένας... αγαπημένος! Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... σίγουρες πληροφορίες σε λίγο!

TAGS