Survivor - Διαρροή: Ποια παίκτρια αποχωρεί από τους Μαχητές; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Ποια κοπέλα αποχώρησε από το Survivor.

Survivor - Διαρροή: Ποια παίκτρια αποχωρεί από τους Μαχητές; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Οι Μαχητές μετά από πολλές συνεχόμενες νίκες, έχασαν την ασυλία αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα να στείλουν 3 συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Υποψήφιες γι'αυτή την εβδομάδα είναι η Φελίσια Λαπάτη, η Μαρία Πανταζή και η Ροδάνθη Καπαρού. Ποια όμως δεν τα κατάφερε; Διαβάστε παρακάτω...

Οι ανατροπές στην παραλία των Μαχητών πολλές, καθώς αποχώρησε οικειοθελώς ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, κάτι που αποδυναμώνει ακόμη πιο πολύ την ομάδα μιας και θα φύγει άλλος ένας παίκτης με την διαδικασία αποχώρησης και πάμε τώρα στο θέμα.

Δείτε ακόμη: Μάκης Αγούδημος: Όταν θεωρούσαν την Ροδάνθη του Survivor εγγονή του εφοπλιστή! Η διάψευση της οικογένειας και το ξέσπασμα!

Η παίκτρια φαβορί.

Μία παίκτρια προς μεγάλη έκπληξη αναδείχθηκε το μεγάλο φαβορί της ψηφοφορίας! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr το κορίτσι που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους είναι η ... Φελίσια Λαπάτη που παραμένει σίγουρα στο παιχνίδι μιας και τερμάτισε πρώτη. Βέβαια, η διαφορά δεν ήταν πολύ μεγάληυ από την δεύτερη, αλλά για ελάχιστον είχε ένα προβάδισμα.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor! Μπαίνει ξανά στο παιχνίδι;

Ποια παίκτρια αποχωρεί.

Για την αποχώρηση κονταροχτυπήθηκε Ροδάνθη Καπαρού και Μαρία Πανταζή. Ποιος όμως κορίτσι δεν τα κατάφερε. Οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο ξενοδοχείο έφτασε ξανθό κορίτσι, ωστόσο θέλουμε να επιβεβαιώσουμε (Δείτε εδώ την σίγουρη διαρροή) σίγουρα την πληροφορία μας και σε λίγο στο Youweekly.gr θα σας έχουμε το οριστικό όνομα.

TAGS