Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο (23/04);

Έπαθλο φαγητού απόψε! Ποια ομάδα κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο (23/04);

Μυστήριο επικρατεί γύρω από το σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ακόμα και τώρα λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου δεν έχει προβληθεί ακόμα τρέιλερ, ώστε να βγάλουμε και εμείς εδώ τα συμπεράσματά μας με το ποια ομάδα είναι το φαβορί για τη νίκη!

Μετά το ταξίδι των Διασήμων και του Νικόλα Αγόρου στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον έναν και μοναδικό Γιάννη Αντετοκούνμπο, σήμερα επιστρέφουν στην δράση με έπαθλο φαγητού μαζί με... κάτι ακόμα, αφού πλέον έχουμε περάσει σε άλλη διάσταση και τα έπαθλα ξεπερνούν κάθε προηγούμενο! Διαβάστε παρακάτω...

Δεν θα μας κάνει εντύπωση επομένως το έπαθλο να είναι κάτι αντίστοιχο με το τελευταίο, δηλαδή να περιλαμβάνει και ταξίδι εκτός από φαγητό!

Δείτε ακόμη: Survivor: Πρώτη μούρη ο Αγόρου στο επίσημο κανάλι του ΝΒΑ! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Ποια ομάδα κερδίζει;

Ο ΣΚΑΙ ακόμα δεν μας έχει δώσει πλάνα από το επεισόδιο αλλά πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το σημερινό αγώνισμα, όπως και τα περισσότερα στο Survivor, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό! Επαφή με το νερό υπάρχει και πάλι, ενώ αντοχή, ταχύτητα και στόχος θα κρίνουν τον μεγάλο νικητή! Όσο η κατάσταση παραμένει ως έχει, δηλαδή με περισσότερα άτομα στους Μαχητές, οι Διάσημοι θα πραμένουν φαβορί! Κάποτε όμως θα "σπάσει" και το σερί τους αφού η δίψα των Μαχητών ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Παπαργυρόπουλου και το πρόβλημα υγείας που δεν αποκάλυψαν στις κάμερες!

Δεδομένο αποτέλεσμα θα έχουμε όταν πάρουμε στα χέρια μας το τρέιλερ από το επεισόδιο της Δευτέρας, ενώ όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα θα σας μεταφέρουμε σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με νικητή, σκορ και έπαθλο! Μέχρι τότε να περνάτε καλά!