Survivor 2: Η πρόταση γάμου σε παίκτρια των Μαχητών, ο λόγος που οι Διάσημοι έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας και τα νεύρα τους! (Βίντεο)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

Survivor 2: Η πρόταση γάμου σε παίκτρια των Μαχητών, ο λόγος που οι Διάσημοι έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας και τα νεύρα τους! (Βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Απίστευτη έπαρση έδειξε η Κατερίνα Δαλάκα με το που ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο!

Η δυνατή παίκτρια των Διασήμων, με αφορμή τις απανωτές νίκες που έχει σημειώσει η ομάδα της είπε...

...στους συμπαίκτες της: "Να σας πω κάτι; Ότι και να βάλουν τα κερδίζουμε όλα! Βάζουν στόχους που είχαν κερδίσει οι Μαχητές, τους κερδίζουμε εμείς. Δεν ξέρουν πλέον τι να βάλουν από την παραγωγή για να χάσουμε! Μας πάνε στην Αμερική, μας ταϊζουν πενήντα κιλά φαγητό, ερχόμαστε τους ξανακερδίζουμε. Πενήντα κιλά πάνω και πάλι κερδίσαμε. Με τρεις ώρες ύπνο..." Δείτε το video στο youweekly.gr:

Ξεσπάθωσε κατά των συμπαικτών της η νεαρή παίκτρια!

Η Ροδάνθη δεν άντεξε άλλο και απασφάλισε on camera...

"Οταν νικάμε είμαστε ολοι καλοί, όταν δεν νικάμε είναι το θέμα αν επικρατεί το θετικό κλίμα, και έχει δείξει ότι δεν επικρατεί! Οπότε ενωμένοι, με λυπεί που το λέω αλλά αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, όσο νικάμε θα είμαστε ενωμένοι με καλό κλίμα, όσο χάνουμε θα υπάρχουν κενά! Η μόνη διαφορά που έχει η αντίπαλη ομάδα σε σχέση με μας είναι ότι είναι πιο δεμένοι. Όταν μια ομάδα είναι δεμένη είναι πιο εύκολο να επέλθουν οι νίκες μέσα από αυτό το δέσιμο!" κάνοντας σαφέστατο ότι το κλίμα που υπάρχει στην καλύβα τους κάθε άλλο, παρά ιδανικό και φιλικό είναι...Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Τον αποθέωσε!

Τι και αν ο Νικόλας Αγόρου είναι στην αντίπαλη ομάδα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είπε ξεκάθαρα την άποψη του για τον Μαχητή.

Το πρώτο πράγμα που είπε στον Στέλιο Κρητικό ήταν: "Χάρηκα που περάσατε καλά στην Αμερική! Και χάρηκα που επιλέξατε τον Νικόλα, γιατί το είχε και όνειρο και να σου είμαι ειλικρινής και εγώ μάλλον τον Νικόλα θα επέλεγα αν μπορούσα να επιλέξω." κάνοντας ξεκάθαρο πως στηρίζει την επιλογή των συμπαικτών του.


"Ξέρω ότι ο χαρακτήρας του και η εμφάνιση του είναι κάπως διαφορετική, και αυτό για ορισμένους μπορεί να είναι κατακριτέο, αλλά αμα τον γνωρίσεις θα δεις οτι είναι ένα παρα πολύ καλό παιδί που δεν έχει δεύτερες σκέψεις από πίσω. Αυτό που βλέπεις αυτό είναι, έχει πολύ καθαρό χαμόγελο, είναι ένας φωτεινός άνθρωπος!" είπε on camera ο Διάσημος Νάσος Παπαργυρόπουλος αποθεώνοντας τον χαρακτήρα του Νικόλα Αγόρου. Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Αποκαλυπτική διάθεση είχε η Ντάρια Ντουρόβνικ...

Οπως αποκάλυψε στους συμπαίκτες της με ένα αρκετό ντροπαλό χαμόγελο, αυτός που της λείπει πάρα πολύ είναι ο σύντροφος της!

Τρεις μήνες έχει να τον δει η Μαχήτρια, και το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας είναι μια ευκαιρία να δει έστω ένα μήνυμα του.

"Εγώ που είμαι εδώ πέρα τόσο καιρό, δυστυχώς δεν έτυχε στην επικοινωνία να μου βάλουν οτιδήποτε... Κάποιο γράμμα, μια φωτογραφία από το σύντροφο μου και μου λείπει πάρα πολύ. Εύχομαι αν κερδίσουμε, ίσως μπει κάτι αυτή τη φορά... Οτι είναι όλα καλά, ότι δεν με έχει ξεχάσει.. " είπε στους υπόλοιπους που άρχισαν να την πειράζουν αμέσως...Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Ποια ομάδα κέρδισε;

Από νωρίς σας είχαμε ενημερώσει με spoiler για το ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Τα ρεπορτάζ μας είναι πάντα διπλοτσεκαρισμένα και οι πηγές μας έγκυρες! Σας είχαμε ενημερώσει πως οι Μαχητές θα κάνουν την ανατροπή και θα κερδίσουν με το απίστευτο σκορ 10-2! Ετσι και έγινε! Δείτε το video στο youweekly.gr:

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Μαχητές με το ανατρεπτικό σκορ 10-2 και ήταν αυτοί που διάβασαν μηνύματα από τους φίλους τους.

Η Ντάρια Τουρόβνικ από την αρχή δήλωσε πως ανυπομονεί να διαβάσει μήνυμα από τον σύντροφο της αφού της λείπει πάρα πολύ!

Ο Σάκης Τανιμανίδης με αφορμή τη δήλωση της αυτή, την ρώτησε για τον αγαπημένο της και εκείνη αποκάλυψε πως είναι μαζί τρια χρόνια.

"Είναι μεγάλο κομμάτι για μένα... Σημαίνει πάρα πολλά για μένα... Αισθάνομαι πολύ όμορφα που έχω βρει αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου." είπε στον Σάκη και δάκρυσε.

Λίγη ώρα αργότερα πήρε το κινητό στα χέρια της. "Είσαι ότι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου..." της έγραψε ο αγαπημένος της και η παίκτρια ξέσπασε.

"Σε αγαπάω όσο τίποτα" του έγραψε για να πάρει την απάντηση: "Τίποτα δεν έχει τη δύναμη να επηρρεάσει την αγάπη μας"...Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Απ' όλα έχει το φετινό Survivor!

Καβγάδες, ίντριγκες, καρφώματα, έρωτες αλλά και.. προτάσεις γάμου!

Το ευχάριστο γεγονός αφορά στην Κύπρια παίκτρια των Μαχητών Μελίνα Μεταξά η οποία ήρθε αντιμέτωπη με ένα μήνυμα που ούτε η ίδια δεν το περίμενε!

Ο σύντροφος της Λευτέρης Χαχαμίδης της έγραψε: "Εχω μια επιθυμία, όταν κοιμάσαι θέλω να βλέπεις όνειρο πως θέλεις να είναι η οικογένεια σου και όταν γυρίσεις έτσι θα στην δημιουργήσω..." και η Μελίνα Μεταξά "σκάλωσε"!

"Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση παιδιά" είπε στους συμπαίκτες της αλλά η χαρά της παίκτριας δεν κρυβόταν!

Εμείς να τους ευχηθούμε με το καλό! Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Με ένα σοκαριστικό σκορ 10-2 έχασαν οι Διάσημοι και το... φυσάνε και δεν κρυώνει!

Την δική του εκδοχή για την συντριπτική αυτή ήττα έδωσε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος...

Τι είπε; Τι πιστεύει ότι φταίει που έχασε η ομάδα του με τόσο μεγάλη διαφορά; "Τις τελευταίες μέρες αγνοούμε το πρωινό... Δεν τρώμε και πάμε να αγωνιστούμε με άδειο το ρεζερβουάρ ώστε να μπορούμε να το γεμίσουμε στο παρτι της ένωσης. Επίσης δεν ξεκλειδώσαμε τον στόχο! Μπορεί να μας βγήκε και η κούραση..." είπε ο παίκτης!

Που πάτε με άδειο στομάχι βρε παιδιά; Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr:

Τα νεύρα τους... κρόσσια μετά το χαοτικό 10-2!

Οι Διάσημοι ψάχνουν να βρουν τι τους φταίει και έχασαν με τόσο μεγάλη διαφορά!

Αφού έγινε λόγος για το πρωινό που δεν φάγανε, για τον στόχο που δεν "ξεκλείδωσαν", για τον... άνεμο που φυσούσε ανάποδα ήρθε η σειρά της Ροδάνθης!

Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Εύη Σαλταφερίδου τα "έβαλαν" μαζί της επειδή μετά την πρώτη φορά που μπήκε στον αγώνα η παίκτρια των Μαχητών δήλωσε πως δεν νιώθει καλά. Η νεαρή εξετάστηκε από γιατρό ο οποίος της συνέστησε να μείνει εκτός!

Αυτό δεν άρεσε στους Διάσημους αφού θεωρών τα ματσαρίσματα με την Ροδάνθη, ως σίγουρες νίκες!


"Η στρατηγική της αντίπαλης ομάδας, να βγάζει εκτός παιχνιδιού την Ροδάνθη, ώστε να μην την στοχοιοποιούμε. Είναι άδικο να μην βγαίνουν για ιατρικούς λόγους εκτός, οι παίκτες που το έχουν πραγματικά ανάγκη όπως πχ ο Μιχάλης με το ισχύο του. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πάτησε ο αντίπαλος πάνω και μπορεί να πήρε τις δυο νίκες..." δήλωσε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος!

Ενώ η Εύη Σαλταφερίδου είπε πως:"Δεν ξέρω αν αυτό που γίνεται με τη Ροδάνθη ξεκινάει από την ομάδα ή ατομικά επειδή φοβάται έναν αγώνα. Οπως και έχει αυτό είναι άδικο. Θα ήταν πιο καλό να παίζαμε επί ίσοις όροις και να μην βγαίνουν πράγματα που κάνουν μπαμ ότι δεν ισχύουν..."Δείτε το βίντεο:

TAGS