Survivor 2 - Trailer: Απόψε το μεγάλο πάρτι της ένωσης! Όλες οι εκπλήξεις και το παρασκήνιο... (Βίντεο)

Survivor 2 - Trailer: Απόψε το μεγάλο πάρτι της ένωσης! Όλες οι εκπλήξεις και το παρασκήνιο... (Βίντεο)

Απόψε θα δούμε στις οθόνες μας το μεγάλο πάρτι της ένωσης στο Survivor 2! Για πρώτη φορά Μαχητές και Διάσημοι δεν θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης αλλά στην πίστα, αφού θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι.


Το τελευταίο τους βράδυ σε ξεχωριστές παραλίες πέρασαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Μαχητές και Διάσημοι, αφού απόψε θα γίνει η ένωσή τους με ένα μεγάλο πάρτι που θα έχει από όλα! Διαβάστε παρακάτω...


Όλοι οι παίκτες φορούν τα… καλά τους και διασκεδάζουν σε μια γιορτή με grande παροχές: φαγητό, ποτό, μουσική και αρκετά… πηγαδάκια!

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για το τέλος της δικαστικής της διαμάχης με τη Σάσα Σταμάτη!


Και οι 16 συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τους τραγούδια και θα αξιολογηθούν από τους συμπαίκτες τους. Ένας θα είναι ο νικητής, ο οποίος θα είναι και ο τυχερός που θα πάει του χρόνου στο Survivor3. Έτσι στο αποψινό πάρτι θα απολαύσουμε τον Γιώργο Χρανιώτη με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που πήραν το εισιτήριο από το περσινό Survivor για να παραβρεθούν στο πάρτι της Ένωσης. Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

Δείτε ακόμη: Το δημόσιο... κοπλιμέντο της Μενεγάκη στα παιδιά της! «Ψηλαίνουν, μακραίνουν και ομορφαίνουν! Καλή δουλειά κάναμε»! (Βίντεο)

Στο αποψινό πάρτι θα ακουστούν τραγούδια για όλα τα γούστα από έντεχνα, ποπ, ροκ αλλά και λαϊκά και παραδοσιακά κομμάτια. Από Χαρούλα Αλεξίου και Νίκο Ξυλούρη έως Τζίμη Πανούση και Σάκη Ρούβα. Ποιος θα ερμηνεύσει τι; Ποιος θα ξεχωρίσει; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Θα υπάρξουν νέες φιλίες, συμμαχίες;

Ένα διαφορετικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μια νέα περιπέτεια περιμένει τους 16 εναπομείναντες παίκτες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Δείτε το trailer: