Survivor 2: Το μπάχαλο στους Διάσημους με τον Χάρο, τα κλάματα των παικτών και η ενόχληση της Ροδάνθης! (Βίντεο)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

Survivor 2: Το μπάχαλο στους Διάσημους με τον Χάρο, τα κλάματα των παικτών και η ενόχληση της Ροδάνθης! (Βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Το ακούσαμε και αυτό και... γυάλισε το μάτι μας!

“Γυρίσαμε στην παραλία με συναισθήματα ανάμεικτα, με ένα βαρύ κλίμα λόγω του ότι απουσίαζε ο Στέλιος,

ο πάτερ φαμίλιας της οικογένειας των Survivors, όλα τα παιδιά ήταν με το κεφάλι σκυμμένο και με μάτια βουρκωμένα. Και εγώ μαζί γιατί είχα πάρει πράγματα από αυτόν τον άνθρωπο... Έτυχε να τον γνωρίσω σε μια περίοδο που δεν μπορούσε να προσφέρει πολλά αγωνιστικά και ίσως αυτό να διογκώνει κάποια πράγματα... ” είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και μας... σκάλωσε!

Ο Σώζων αρκετές φορές είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τον συμπαίκτη του λέγοντας πως του κόβει τον αέρα, πως του έβαζε μπλόκα από την πρώτη μέρα και πως δεν ένιωσε ποτέ ότι τον δέχτηκε στην ομάδα.

Ακόμα και την τελευταία μέρα, κατά την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού, είδαμε έναν καβγά άνευ προηγουμένου!
Σώζων και Στέλιος Κρητικός “έβγαλαν” μαχαίρια και μόνο στα χέρια που δεν πιάστηκαν γι'αυτό και ξαφνιαστήκαμε με όσα ακούσαμε δια στόματος Χάρου!

Φυσικά on camera o Χάρος έδωσε την δική του εκδοχή για τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο και για τα όσα είπε ο Στέλιος Κρητικός...Δείτε και εσείς το video με το απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

Ευχάριστο πρωινό ξύπνημα για τους Διάσημους!

Οι παίκτες είχαν ξυπνήσει και έκοβαν καρύδες για το πρωινό τους....

Ενας από τους τελευταίους που ξύπνησε ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος που μετά την πρωινή του "καλημέρα" θέλησε να μοιραστεί με τους συμπαίκτες τους την στεναχώρια του για την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού. Αυτό έφερε το ξέσπασμα της Εύης Σαλταφερίδου: "Καλά ρε συ μέχρι χθες τον κατηγορούσες σε όλους ρε Σώζων! Μην παίζουμε το θέατρο παραλόγου πρωί πρωί!"

Η κατάσταση ξέφυγε και η ένταση κορυφώθηκε με την Εύη να απευθύνεται στον Σώζων και να του λέει: "Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου!" για να πάρει την απάντηση: "Τα παντελόνια μου τα φοράω εδώ πέρα, τα μπατζάκια μου ξεχωρίζουν! Και αν θέλεις έλα να το εξακριβώσεις!"

"Καρφωματάκι" βέβαια ήρθε και από τον Γιάννη Τσίλη που κατηγόρησε τον Σώζων πως όσο έλειπε από την κουβέντα δεν υπήρχε ένταση και μόλις εμφανίστηκε τα πράγματα έγιναν μπάχαλο!

Σε έξαλλη κατάσταση η Εύη Σαλταφερίδου On camera είπε πως ο Σώζων τους γλεντάει ομαδικώς! Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Είναι μια παρέα όλοι μαζί...

Στο επίκεντρο των συζητήσεων τόσο στην καλύβα των Μαχητών όσο και στων Διασήμων ήταν η αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού από το παιχνίδι αλλά και ο αδιανόητος καβγάς του παίκτη με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο στο συμβούλιο.

Η Κατερίνα Δαλάκα που δίνει μεγάλη βάση στο κλίμα που υπάρχει μέσα στην καλύβα αφού θεωρεί πως επηρρεάζει τις επιδόσεις των παικτών στα αγωνίσματα είπε στους συμπαίκτες της: "Χαίρονται με αυτό που έγινε! Πανηγυρίζουν με αυτό που έγινε! Ξέρεις τι λένε; Τους διαλύσαμε"!

Η φιλία στην παραλία φιλία αλλά και η σπόντα... σπόντα!

Δείτε το απόσπασμα:

Σε σοκ βρίσκονταν και οι Μαχητές με την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού από το παιχνίδι!

Βόμβα και φαβορί για τον τελικό θεωρούσαν τον Στέλιο οι αντίπαλοι του και όλοι συμφώνησαν σε συζήτηση γύρω από τη φωτιά πως δεν του άξιζε να φύγει από το παιχνίδι.

Η απορία τους βέβαια, ήταν, τι είναι αυτό που βλέπει το κοινό και τον ψήφισε ώστε να αποχωρήσει...

Tο να σε αποθεώνουν και να δηλώνουν φανερά τον σεβασμό τους σε σένα οι αντίπαλοι σου, δεν είναι λίγο πράγμα...Δείτε το video:

Παιχνίδι μέσα στην ανατροπή το αποψινό symbol game!

Πιστοί στο ραντεβού μας σας είχαμε δώσει από νωρίς τη διαρροή για το ποιοι παίκτες ήταν οι υπερτυχεροί που Survivor που κέρδισαν και έτσι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα για να δουν τους δικούς τους ανθρώπους!

Και φυσικά είχαμε δίκιο...

Οι δυο παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έβαλαν τα δυνατά τους ήταν η Μαχήτρια Ντάρια Τουρόβνικ και ο Διάσημος Γιάννης Τσίλης! Δείτε το απόσπασμα:

Δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα...

Ντάρια Τουρόβνικ και Κατερίνα Δαλάκα "πάλευαν" για να κερδίσουν το ταξίδι στην Ελλάδα!

Η Ντάρια κατάφερε και πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια της Κατερίνας και ξέσπασαν και οι δυο σε κλάματα...

Η Ντάρια είχε έκλαιγε από χαρά που θα δει τα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ η Κατερίνα Δαλάκα έκλαιγε από στεναχώρια.

Σε σοκ η Κατερίνα δεν μπορούσε να το πιστέψει πως δυο μήνες πάλευε για να μαζέψει σύμβολα και τελικά τα έχασε σε ένα αγώνισμα, αυτό το διέλυσε ψυχολογικά και κατέρρευσε...

Μάταια οι συμπαίκτες της Νάσος και Σώζων προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν...Δείτε τα αποσπάσματα:

"Δεν έτρεξες μιση πίστα ρε Ροδάνθη και θα πάρεις το πιο μεγάλο;" είπε ο Χάρης Γιασκουμάτος στην Ροδάνθη με αφορμή την καρύδα που μοίραζαν μεταξύ τους.

"Φόρτωσε" η Ροδάνθη και άφησε το κομμάτι της στην άκρη φανερά εκνευρισμένη και πικαρισμένη!

"Ασε τις κόνξες τώρα" της είπε ο Νικόλας ενώ οι συμπαίκτες της προσπάθησαν αν της δώσουν τα κομμάτια της για να φάει αλλά εκείνη επέμενε.

"Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε την καρδούλα μας" της συνέχισε ο Αγόρου αλλά το πείσμα της νεαρής παίκτριας έσκαγε και.. γάιδαρο!

Τι και αν επέμεναν όλοι οι άντρες συμπαίκτες της εκείνη ανένδοτη!

Τελικά πέρασε το δικό της και δεν έφαγε την καρύδα της...

"Δεν μπορούμε να πειράξουμε το πιο μικρό της παρέας; Πωωωω! Γκρίνια!" της είπε ο Χάρης Γιακουμάτος αλλά δεν φάνηκεν να την πείθει για τις διαθέσεις του...

Η νεαρή Μαχήτρια δήλωσε στεναχωρημένη: "Αδικήθηκα με αυτό που είπε ο Χάρης. και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κρίνουμε κατι που κάνουν όλοι από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο. Νιώθω ότι με περιμένουν στη γωνία να κάνω κάτι στραβό για να μου την πουνε! Αισθάνθηκα ότι αδικούμαι!" Δείτε το απόσπασμα:

TAGS