Survivor - Διαρροή: Ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι; Ο παίκτης που είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor - Διαρροή: Ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι;  Ο παίκτης που είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Οι Διάσημοι έχασαν για άλλη μία φορά τη ασυλία και αυτό τους αναγκάζει να στείλουν στην Ελλάδα ένα συμπαίκτη τους!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την φορά είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο Μιχάλης Μουρούτσος και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος! Ποιος δεν τα κατάφερε; Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο: Το πρώτο φιλί και ο κρυφός έρωτας που δεν πάει σε κανέναν το μυαλό!!!

Η συγκεκριμένη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ήταν σχεδόν ξεκάθαρη ως προς το φαβορί καθώς δύο παίκτες είχαν τεράστια διαφορά από τον πρώτο. Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που κατάφερε και συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους γι'αυτή την εβδομάδα είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος για άλλη μια φορά.

Μπορεί οι συμπαίκτες του επιμένουν στο να τον βγάζουν υποψήφιο προς αποχώρηση, όμως ο ίδιος έχει μεγάλη υποστήριξη όπως φαίνεται από το τηλεοπτικό κοινό που τον στηρίζει για να μείνει μέσα στο ριάλιτι.

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Η ανατροπή στην αποχώρηση και ο αγώνας που δεν ξέρουν ακόμη οι παίκτες!

Στις δύο τελευταίες θέσεις κονταροχτυπήθηκε ο Μιχάλης Μουρούτσος και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Ο Μιχάλης είναι για πρώτη φορά υποψήφιος και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, το κοινό δεν τον υποστήριξε θερμά καθώς οι ψήφοι που είχε ήταν πολύ λίγες σε σχέση με του Παπαργυρόπουλου. Ποιος από τους δύο θα φύγει όμως;

Οι πρώτες πληροφορίες του youweekly.gr αναφέρουν πως ο Σώζων τα κατάφερε για άλλη μία φορά, όμως... επειδή και σε αυτή την περίπτωση η διαφορά τους είναι πολύ μικρή θέλουμε να είμαστε σίγουροι για το όνομα που θα σας γράψουμε! Επομένως σε λίγο... θα σας έχουμε το οριστικό όνομα εδώ στο youweekly.gr.

Το σίγουρο είναι ότι η αποχώρηση θα παιχτεί ανάμεσα σε Μιχάλη Μουρούτσο και Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Δείτε εδώ τη σίγουρη και επιβεβαιωμένη διαρροή!