Survivor - Παρασκήνιο: Ο πραγματικός λόγος που έκλαψε η Μελίνα! Με ποιον τσακώθηκε πίσω από τις κάμερες;

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο!

Survivor - Παρασκήνιο: Ο πραγματικός λόγος που έκλαψε η Μελίνα! Με ποιον τσακώθηκε πίσω από τις κάμερες;

Το youweekly.gr όπως κάθε φορά φροντίζει να μαθαίνει τι ακριβώς γίνεται στον Άγιο Δομίνικο ακόμη και όταν οι κάμερες κλείνουν.

Όπως έχετε καταλάβει εσεις που μας ακολουθείτε, έχουμε εσωτερική πληροφόρηση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και προσπαθούμε πάντα να διπλοτσεκάρουμε τις πληροφορίες μας για να σας τις παρουσιάζουμε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Με δική της εκπομπή παίκτρια του Survivor! Έπεσε η υπογραφή με τον ΣΚΑΙ...

Το κλίμα μεταξύ Μαχητών και Διάσημων είναι τεταμένο με τις σχέσεις, όπως όλα δείχνουν, όχι απλά να μην φτιάχνουν, αλλά να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Και θα μπούμε στο θέμα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε την Μελίνα να κλαίει μπροστά στην κάμερα, ένα ξέσπασμα που δεν έχουμε συνηθίσει!

Η ίδια ανέφερε, πως ο λόγος που κλαίει είναι γιατί είναι πιεσμένη και πως το γεγονός ότι χάνει το τελευταίο διάστημα στο αγώνισμα την έχει ρίξει ψυχολογικά.(Δείτε εδώ) Η αλήθεια όμως... δεν είναι μόνο αυτή.

Όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr, η Μελίνα είχε έρθει πολύ κοντά με τον Ηλία όσο ήταν στους Μαχητές και ξαφνικά οι σχέσεις των δυο χάλασαν. Ωστόσο, αυτό το "κοντά" ήταν καθαρά για διπλωματικούς λόγους, όταν είχε γίνει ο καυγάς με την παραγωγή που είχαν πιάσει την Μελίνα να τρώει κρυφά και το είχε σκάσει από την καλύβα της (Διαβάστε εδώ αναλυτικά το περιστατικό για όσους δεν θυμούνται).

Τότε, η Μελίνα είχε αποκαλύψει σε άτομα της παραγωγής, όπως σας είχαμε αναφέρει στο youweekly.gr ότι δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί της βρισκόταν και ο Ηλίας, όταν της έκαναν ανάκριση για το ποιος άλλος είναι στο κόλπο του φαγητού. Ο Ηλίας τότε, δεν είχε ξεσπάσει, αναγκαστικά όμως, προσπάθησε με διπλωματία να μην δώσει συνέχεια αφού ήταν στην ίδια καλύβα. Και θα σας εξηγήσουμε γιατί σας υπενθυμίζουμε το περιστατικό.

Στο τέλος του αγωνίσματος της Κυριακής, όχι αυτού με την Κολομβία, η Μελίνα, μετά από μέρες που ήταν απομακρυσμένη από τον Ηλία τον έπιασε να του μιλήσει. Όπως αποκαλύπτει άνθρωπος από την παραγωγή στο Youweekly.gr, που ήταν μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Ηλίας ξέσπασε κατά της Μελίνας, για το γεγονός, ότι τότε με την κλοπή φαγητού την υποστήριξε και έβαλε κι εκείνος πλάτη, ότι έτρωγαν όλοι κρυφά, και μόλις πήγε στην άλλη ομάδα τα ξέχασε όλα και έγιναν αντίπαλοι!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ο ρόλος έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη και η επιθυμία του που κάνει πράξη ο Τούρκος παραγωγός!

"Έβλεπα ότι η Μελίνα προσπάθησε να απολογηθεί, χωρίς να μπορώ να ακούω ξεκάθαρα τι λέει, γιατί μιλούσε πιο σιγά και μετά χωρίστηκαν απότομα", αποκαλύπτει στο youweekly.gr η πηγή μας. Όπως φαίνεται η παρεξήγηση με τον Ηλία την έχει καταβάλει πολύ, καθώς όπως αναφέρουν οι πηγές μας δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελίνα κλαίει, μετά από την Κυριακή που έγινε το ξέσπασμα... είναι ωστόσο πρώτη φορά που το κάνει on camera.

Από την άλλη και ο Ηλίας έχει το δίκιο του! Σίγουρα όμως θα τα ξαναβρούν, αν όχι όσο είναι στο survivor, όταν βγουν, μπορεί και να μιλήσουν ξανά, γιατί προς το παρόν... τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα! Και να σας δώσουμε ένα τυράκι; Τον Ηλία τον εναντίωσε πάρα πολύ συμπαίκτης του ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, του αποκάλυψε πράγματα που είπε η Μελίνα στην παραγωγή για τον Ηλία και το -τότε- περιστατικό! Άλλος έχει βάλει το χεράκι του... αλλά ακόμη... δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ποιος είναι ο ρουφιάνος!