Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο άνεσης; Τα καρφιά για τη Ροδάνθη και η υπεροψία της Σαλταφερίδου!

Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο άνεσης; Τα καρφιά για τη Ροδάνθη και η υπεροψία της Σαλταφερίδου!

Κυριακή σήμετα και το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Διάσημοι και Μαχητές σχολιάζουν την αποχώρηση της Ροδάνθης και τα πηγαδάκια δίνουν και παίρνουν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του Survivor για τον Νικόλα Αγόρου που αλλάζει τα δεδομένα! Το περιστατικό που δεν έδειξε η κάμερα!

Η ανησυχία και η ανακούφιση

Η Ροδάνθη Καπαρού αποχώρησε από το Survivor την έβδομη φορά που ήταν υποψήφια. Την επόμενη μέρα στην παραλία τόσο των Διάσημων όσο και των Μαχητών τα πράγματα αλλάζουν. Τους μεν τους διακρίνει μια ανησυχία καθώς με την αποχώρηση της φοιτήτριας η ομάδα των αντιπάλων δυναμώνει και τους δε μια διακριτική ανακούφιση για τον ίδιο ακριβώς λόγο!

Πιο συγκεκριμένα η Μελίνα Μεταξά αναφέρει: "Αν θα έμενε για μια ακόμα φορά θα την λέγαμε εφτάψυχη. Δεν κατάφερε να μείνει άλλη μια φορά"!

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Το θρίλερ με την ψηφοφορία και τα ονόματα της πεντάδας από την 48ωρη!
Τα καρφιά στη Ροδάνθη και η υπεροψία της Σαλταφερίδου

Οι Μαχητές φαίνεται πως ανακουφίστηκαν με την αποχώρηση της Ροδάνθης από την ομάδα τους και τα σχόλια τους δεν ήταν και τόσο υποστηρικτικά για την απουσία της νεαρής παίκτριας! Πιο συγκεκριμένα η Εύη Σαλταφερίδου με υοεροπτικό ύφος θα λέγαμε δήλωσε στην κάμερα: "ξολόθρευσες τον εξολοθρευτή. Η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχουν φύγει όλες οι γυναίκες, έχω μείνει μόνη μου και έχω να ανταγωνιστώ τρεις κοπέλες από απέναντι, είναι θετικό γιατί ξέρω ότι μπορώ να κοντράρω τα κορίτσια."

Ο σκληρός αγώνας για το έπαθλο άνεσης

Ο αγώνας για άλλη μια φορά θα είναι σκληρός και θα παιδέψει και τις δυο ομάδες, αφού ο στίβος μάχης αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολος! Βουτιές, πισίνα και στόχος είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία του!

Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Οι Διάσημοι βρίσκονται πολύ κοντά στη νίκη, καθώς τέτοια αγωνίσμτα τους ταιριάζουν πολύ! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι Μαχητές θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια καθώς σήμερα οι άντρες των Μαχητών θα αποδειχθούν πιο γρήγοροι με αποτέλεσμα το αγώνισμα να εξελιχθεί σε ντέρμπι.

Φυσικά, σίγουρη διαρροή θα έχουμε όπως κάθε φορά εδώ στο Youweekly.gr λίγο πριν το επεισόδιο, επομένως δεν θέλουμε να σας πούμε κάτι ακόμη μέχρι να το επιβεβαιώσουμε.

TAGS