Η Χριστίνα Μπόμπα έφτασε στον Άγιο Δομίνικο! Η πρώτη φωτογραφία της από το ταξίδι…

Η Χριστίνα Μπόμπα έφτασε στον Άγιο Δομίνικο! Η πρώτη φωτογραφία της από το ταξίδι…
Η Χριστίνα Μπόμπα, όπως πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr σας είχαμε ενημερώσει, παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να τρέξει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Σάκη Τανιμανίδη, γιατί όπως φαίνεται δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλο!

Η Χριστίνα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από τα instastories, ότι αποχωρεί για Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω…

Μάλιστα, να πούμε πως το ζευγάρι είναι και αρραβωνιασμένο και σίγουρα ανυπομονούν να δουν ο ένας τον άλλον.

Όσο για το λόγο που θα πάει να τον βρει η καλή του στον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης είχε αναφέρει: «Ναι πήραμε μια απόφαση ότι είναι καλύτερα και σίγουρα πιο σημαντικό να είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Θέλουμε να ζήσουμε αυτές τις εμπειρίες μαζί. Αυτό βέβαια ξεκινάει αρχικά με μια σκέψη της Χριστίνας που έχει εδώ και καιρό ότι θέλει να σταματήσει από τη δουλειά για να ακολουθήσει το δικό της δρόμο, να δημιουργήσει τις δικές της επιχειρηματικές ιδέες και να ασχοληθεί περισσότερο με το φιλανθρωπικό κομμάτι που τη συναρπάζει.Φυσικά σε όλο αυτό της είπα ότι θα είμαι δίπλα της να τη στηρίξω όπως μπορώ και έτσι θα βρίσκεται σε λίγο και αυτή στη Δομινικανή Δημοκρατία». Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ποια Θάνου; Δείτε τη νέα σύντροφο του Αλέξανδρου Παρθένη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο…

Σοκαριστική αποκάλυψη για το Survivor και την απάνθρωπη συμπεριφορά των Μαχητών: «Πέταξαν τον Πάνο από την καλύβα με τις κλωτσιές…»

Φλερτ στο Survivor: Έρωτας ανάμεσα σε παίκτρια των «Μαχητών» με έναν από τους «Διάσημους»-Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι!