Το τραγικό λάθος του ΣΚΑΙ στο Survivor και η αλλαγή που δεν παρατήρησε κανείς! (Βίντεο)

Το τραγικό λάθος του ΣΚΑΙ στο Survivor και η αλλαγή που δεν παρατήρησε κανείς! (Βίντεο)
Καλά, δεν είναι ότι εμείς στο Youweekly.gr είμαστε παρατηρητικοί, αλλά κάποια πράγματα σου βγάζουν το μάτι κυριολεκτικά!

Χθες στο Survivor, έγινε ένα τραγικό λάθος και λέμε τραγικό, γιατί όταν ένα πρόγραμμα κάνει 60% τηλεθέαση, που σημαίνει ότι το βλέπουν σχεδόν όλοι, δεν μπορεί να έχει τέτοιου είδους λάθη... Υποτίθεται, πως από την στιγμή που έχει τόση απήχηση, θα πρέπει όλα να περνούν από έναν υποτυπώδη έλεγχο... Διαβάστε παρακάτω...

Χθες, ένα απόσπασμα έπαιξε στις τηλεοράσεις, πολλοί το είδαν και το έκραξαν, άλλοι το είδαν και απλά δεν το πρόσεξαν...

Τι ήταν όμως αυτό; Ξαφνικά, την ώρα που γινόταν ο καυγάς των "Διάσημων", έβγαλαν από κάτω υπότιτλους - που να μην έβγαζαν- και μας έφυγαν τα μάτια... Γιατί; Γιατί ο υπότιτλος ήταν ανορθόγραφος....



Αυτό που έχουμε να σας πούμε εμείς στο Youweekly.gr, είναι πως δεν φέρουν καμία ευθύνη γι'αυτό τα στελέχη που βρίσκονται στην Ελλάδα και τον ΣΚΑΙ. Καθώς για θέμα ασφαλείας και για να μην υπάρξει σημαντική διαρροή ειδήσεων και εξελίξεων, τα επεισόδια μοντάρονται από τεχνικούς που έχουν πάει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του ριάλιτι και τα στέλνουν στην Ελλάδα, στον ΣΚΑΙ, 2 ώρες πριν την προβολή. Οπότε καταλαβαίνετε πως είναι λίγο δύσκολο σε τόσο χρονικό διάστημα να το ελέγξει κάποιος από εδώ...Αν έρθει με λάθη, με λάθη θα παίξει, όπως και έγινε!

H άλλη αλλαγή που έγινε στο παιχνίδι, για να βγάλουμε λίγο την μονοτονία βρε παιδί μου είναι η αλλαγή του hair look των παικτών και ειδικά αυτή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ήταν η πιο έντονη... Όχι δεν τους πήγαν κομμωτήριο, όμως τους άλλαξαν τις φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται πριν το αγώνισμα...Η δημοσιογράφος ενώ αρχικά πόζαρε με το μαλλί κάτω, τελευταία η φωτογραφία άλλαξε και είναι με κοτσιδάκια... Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


H Μίνα Αρναούτη λύνει για πρώτη φορά την σιωπή της: «Γράφω βιβλίο για τον Παντελή…» – Αποκλειστικό ντοκουμέντο με όσα αποκάλυψε (Βίντεο)

Survivor: Η απίστευτη ατάκα της Ειρήνης Κολιδά για τα εσώρουχα που προκάλεσε σεισμό στον Άγιο Δομίνικο! Τα… «χρειάστηκε» ο Τανιμανίδης!

Ποια η εξέλιξη με την υγεία του παιδιού της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου; Η ανάρτηση μετά το νοσοκομείο