Αποκάλυψη! Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιτέθηκε χθες στον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Αποκάλυψη! Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιτέθηκε χθες στον Γιώργο Αγγελόπουλο!
Ο τυφώνας Survivor για ακόμη μια φορά κατάφερε να μας καθηλώσει στον καναπέ μας από την αρχή μέχρι το τέλος του επεισοδίου!

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ότι τα νεύρα στην ομάδα των «Διάσημων» πρέπει να είναι τεντωμένα γιατί όπως θα είδατε είχαμε άλλο ένα θερμό επεισόδιο, μεταξύ Βαλαβάνη και Αγγελόπουλου κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Διαβάστε παρακάτω...

Χωρίς να καταλάβουμε ακριβώς τι έχει συμβεί γιατί ως συνήθως οι κάμερες στους «Διάσημους», δίνουν επιλεκτικά τα πλάνα που αφορούν στη Βαλαβάνη, είδαμε την κοπέλα να επιτίθεται φραστικά απέναντι στον Ντάνο. Του είπε συγκεκριμένα με απίστευτο ύφος και τσαμπουκά: «Μην τα κάνεις αυτά γιατί είσαι στην ομάδα μου». (Δείτε εδώ)

Με την απορία όμως έμειναν εκατομμύρια τηλεθεατές, όπως κι εγώ βέβαια, για το τι συνέβη τελικά και η αθλητικογράφος επιτέθηκε στον Ντάνο...

Οι δύο παίκτες υποτίθεται ότι έκαναν μια νέα αρχή και τα βρήκαν, ωστόσο, αυτό το restart δεν κράτησε και πολύ!

Πάμε λίγο πιο συγκεκριμένα όμως! Κάποια στιγμή ο Ντάνος ρωτάει την Ευρυδίκη: «Σε ενοχλεί;».

Κι εκείνη του απαντά: «Με ενοχλεί, ναι. Με ενοχλεί, γιατί είσαι στην ομάδα μου. Δεν θέλω να γίνονται αυτά».

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε γιατί άναψαν τα αίματα και ανέβηκαν οι τόνοι, μιας και η ομάδα τους ήταν μπροστά στο σκορ!

Η απάντηση όμως ήρθε λίγο αργότερα από τα χείλη του Ορέστη Τσανγκ, ο οποίος ήταν θυμωμένος επειδή τα κορίτσια, ενώ έχανε η ομάδα του, γελούσαν. Είπε, μάλιστα, για την Ειρήνη Κολιδά: «Εδώ έκανε αστειάκια με τους αντιπάλους».

Προφανώς, λοιπόν, ο Ντάνος μίλησε με την αντίπαλη παίκτρια και αυτός ήταν και ο λόγος που ενοχλήθηκε η Βαλαβάνη! Γιατί άραγε; Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όλοι το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν! Τι έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην άμμο; Σε ποιον έκανε την τρυφερή αφιέρωση; (Βίντεο)

Χαμός σήμερα στο Survivor! Άγριος καυγάς στους «Μαχητές» και το έπαθλο που θα κάνει τον Αγγελόπουλο να δακρύσει! (Βίντεο)

Αποκλειστική συνέντευξη! Η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου μας αποκαλύπτει: Η γνωριμία με Σπαλιάρα – Μπο, πριν το Survivor και τα «καρφιά» τους για τον Χανταμπάκη! (Βίντεο)