Αποκάλυψη-βόμβα για το Survivor: \"Ήταν προσυμφωνημένο το τι θα ψηφίσουν!\" (Βίντεο)

Αποκάλυψη-βόμβα για το Survivor: \
Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και έχει καταφέρει να τους καθηλώσει στους δέκτες τους για πέντε μέρες την εβδομάδα!

Το τροχαίο που υπέστησαν οι «Μαχητές» έφερε τα πάνω κάτω και όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο χρειάστηκε ένας παίκτης από τους "Διάσημους" να πάει στους "Μαχητές", και αυτός ο παίκτης ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας! Διαβάστε παρακάτω...

Δεν ήταν όμως τόσο αυτό που μας έκανε εντύπωση! Οι εξελίξεις είναι απανωτές και οι αποκαλύψεις έρχονται η μία μετά την άλλη και δεν ξέρουμε από που να φυλαχτούμε! Αυτή τη φορά η αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία σήμερα το πρωί στο Happy Day, μαζί με την ομάδα της σχολίασαν τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, ξεκινώντας από την παραχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα στους "Μαχητές".

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι αναγνώρισε το γραφικό χαρακτήρα του Στέλιου Χανταμπάκη, και ότι και εκείνος ψήφισε τον Γιάννη Σπαλιάρα, παρ' ότι δεν το έδειξαν οι κάμερες, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε την πεποίθησή της ότι οι ψήφοι Λάουρας και Βαλαβάνη κατά του Σπαλιάρα ήταν προ-συνεννοημένες.

Δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης στην κουβέντα, ειδικά με τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος επέμενε ότι η ισοκατανομή του φαγητού στους παίκτες είναι άδικη, καθώς οι άντρες έχουν περισσότερες ανάγκες από τις γυναίκες. Δείτε τι άλλο συζήτησαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor trailer: Τι θα δούμε την Τρίτη! Όλοι οι «Διάσημοι» βρίζουν τον Σπαλιάρα – Τι ακριβώς τους έκανε;

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Σπαλιάρα – Του κόπηκαν τα πόδια! (Βίντεο)

Survivor: Ο Σπαλιάρας στους «Μαχητές» όπως είχε αποκαλύψει το youweekly.gr από το απόγευμα! (Βίντεο)