Το άγνωστο παρελθόν της Λάουρα Νάργες! Η σχέση με λαϊκό τραγουδιστή και η εγκυμοσύνη! Όσα δεν γνωρίζατε...

Το άγνωστο παρελθόν της Λάουρα Νάργες! Η σχέση με λαϊκό τραγουδιστή και η εγκυμοσύνη! Όσα δεν γνωρίζατε...
Από τον Γιώργο Κακογιάννη...

Σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά έχει παραδεχτεί πως της αρέσουν τα αθλητικά αγόρια με χρυσή καρδιά. Έχει βιώσει μάλιστα αρκετά δύσκολες καταστάσεις, καθώς όπως μας έχει αποκαλύψει, έχει δεχτεί σωματική βία από σύντροφό της –και παρέμεινε σε αυτή τη σχέση.

«Αν έχει γίνει μία φορά θα ξαναγίνει σίγουρα και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη. Εγώ έκανα το λάθος και δεν έφυγα αμέσως», ανέφερε σχετικά. Ο πρώτος «επίσημος» έρωτας ήταν με τον Δημήτρη Δαλάκο, που πέρα από σύντροφος ήταν και μάνατζέρ της.



Το ειδύλλιο ανάμεσά τους κράτησε 3,5 χρόνια, ώσπου αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά το καλοκαίρι του 2014, μετά τα γενέθλια της Λάουρας και την απομάκρυνσή της από το πάνελ του «Πρωινού», που επηρέασε αρνητικά και την προσωπική τους σχέση.

Μιλώντας στο Youweekly.g, η ίδια παραδέχτηκε πως προϋπήρχαν προβλήματα και πως παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες δεν μπόρεσαν να τα ξεπεράσουν. «Δεν ρίχνω φταίξιμο σε κανέναν, φαντάζομαι φταίνε και οι δύο. Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Ήμασταν τρεισήμισι χρόνια μαζί, περάσαμε και καλά και δύσκολα, η σχέση αυτή έκανε τον κύκλο της. Ήταν απόφαση συνειδητή 100%», είπε αναλυτικά ...

Οι φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει πιο κοντά με τον Σάκη Αρσενίου –με αφορμή τη συνεργασία τους σε βιντεοκλίπ– δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Κοινές εμφανίσεις και τρυφερά τετ-α-τετ είχαν πυροδοτήσει τις φήμες...



Αλλά λίγο αφότου συμπληρώθηκε ένας χρόνος γνωρίστηκε με τον Μιχάλη Μουρούτσο μέσα από κοινές παρέες. Με την πάροδο του χρόνου γεννήθηκε ο έρωτας ανάμεσά τους και παρόλο που αρχικά προσπάθησαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός. Μπορεί όλοι λοιπόν να έλεγαν ότι είναι αχώριστοι, αλλά η αλήθεια είναι ότι χώρισαν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια βέβαια, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία κρατάει μέχρι σήμερα, ενώ δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι πρώτες φήμες εγκυμοσύνης όταν τον Ιανουάριο του 2016 η Λάουρα βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο γήπεδο του Tae Kwon Do και εκείνος τη σφίγγει ζεστά στην αγκαλιά του.



Με αφορμή, λοιπόν, φωτογραφίες στις οποίες η κοιλίτσα της φαινόταν κάπως φουσκωμένη, πολλοί είπαν πως ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ολυμπιονίκη, αλλά εντέλει το απέδωσαν στο γεγονός ότι το βάρος της Λάουρας παρουσιάζει πολλές αυξομειώσεις, όπως τότε που είχε χάσει τον πατέρα της. «Σκέφτομαι ότι θέλω πρώτα να κάνω μια επαγγελματική διαδρομή και μετά να αποκτήσω οικογένεια. Ακόμη νιώθω παιδί», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.



Η σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και παρόλο που πολλοί έσπευσαν να πουν ότι έχει έρθει πιο κοντά με τον Κώστα Κοκκινάκη μέσα στο «Survivor», καθώς ακολουθούν κοινή γραμμή στις ψηφοφορίες του παιχνιδιού, κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Ο Ολυμπιονίκης του Τae Kwon Do, μάλιστα, έχει στήσει ασπίδα προστασίας για την αγαπημένη του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου γράφει συχνά κείμενα για να την υπερασπιστεί. «Σταμάτα να τους κερδίζεις. Νευριάζουν... και τους χαλάς την ηρεμία... Στο τέλος θα σου κάνουν και μήνυση», ήταν ένα από αυτά.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη βόμβα για το Survivor! Ο Στέλιος Χανταμπάκης ζήτησε 5.000€ από την παραγωγή για να….

Απίστευτο! Το like του Λιάγκα στη φωτογραφία της Σκορδά! Πώς αντέδρασε η Φαίη στον αέρα; (Βίντεο)

Η άγνωστη συνάντηση και το περιστατικό που συνδέει τους δύο πιο δυνατούς παίκτες του Survivor! Τι ενώνει Μάριο Πρίαμο και Γιώργο Αγγελόπουλο;