Η Λάουρα Νάργες \"άδειασε\" τον Κώστα Κοκκινάκη! \"Είχαμε συμφωνήσει να...\" (Βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες \

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε για ακόμα μια φορά μακελιό!


Μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες παρακολουθήσαμε έναν αρκετά βαρβάτο καυγά μεταξύ Γιάννη Σπαλιάρα και Κώστα Κοκκινάκη!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... διαβάστε παρακάτω...



Όλα ξεκίνησαν προχθές, όταν ο Σπαλ αποφάσισε, μετά την πρώτη του ήττα στο αγώνισμα, να βγει εκτός καθώς ο πόνος στην μέση του ήταν ανυπόφορος.

Μετά την νίκη τους οι Μαχητές αγκαλιάζονταν, χοροπήδαγαν και τότε οι Διάσημοι άρχισαν να ωρύονται πως ο πόνος στην μέση του Σπαλιάρα ήταν ψεύτικος κι ότι τους κορόιδευε μπροστά στα μάτια τους.

Συγκεκριμένα, αυτός που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και έκανε ξεκάθαρη επίθεση στον Σπαλιάρα ήταν ο Κοκκινάκης λέγοντας του πως αυτό που έκανε ήταν αθλητικά ανήθικο, κι από τότε μια μεγάλη κόντρα ξεκίνησε και κορυφώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο.

Στο συμβούλιο του νησιού λοιπόν χθες ξεκατινιάστηκαν και με το παραπάνω.



Ο Σπαλιάρας ενώπιον όλων κατηγόρησε τον Κοκκινάκη πως "μαγείρεψε" το αποτέλεσμα της προηγούμενης ψηφοφορίας με την Λάουρα έτσι ώστε να βγει εκτός ο Χούτος κι όταν ο Κώστας φυσικά το αρνήθηκε ο Σπαλιάρας έδωσε στεγνά τον Χρανιώτη λέγοντας πως εκείνος του το είπε...

"Δεν μπορώ να ακούω ότι προσβάλω και δεν τηρώ τα fair play ειδικά από τον Κώστα που είχαμε δει ότι δυο ψηφοφορίες πριν φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο, αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε από ο Χρανιώτης θα ψήφιζε την Λάουρα και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη, ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με Ντάνο και αποφάσισαν αν αλληλοψηφιστούν για να βγουν 4 υποψήφιοι για να βγει ο Χούτος, όπως και τα κατάφεραν..."

Αφού λοιπόν χθες παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του Σκαι αυτό το θέατρο του παραλόγου που φαίνεται πως θα συνεχιστεί και στο σημερινό επεισόδιο καθώς ο Κώστας Κοκκινάκης στο trailer αναφέρει πως ορκίστηκε στο παιδί του ότι δεν ήταν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο (Δείτε εδώ) έχουμε να σας κάνουμε μια αποκάλυψη εμείς εδώ στο Youweekly.gr...

Η Λάουρα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι αντοχής του Σκαι βρέθηκε στο πλατό του Survivor Πανόραμα και στην Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως η ψηφοφορία ήταν όντως "μαγειρεμένη" καθώς είχαν συζητήσει με τον Κοκκινάκη λίγο πριν πάνε στο συμβούλιο πως θα ψηφίσουν...

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «Το ότι θα έβγαινα υποψήφια, το ήξερα, θα έβγαινα από τον Χρανιώτη. Είχαμε χάσει τον αγώνα ασυλίας. Ο Χρα ήταν να ψηφίσει εμένα, και ο Μπο τον Κοκκινάκη, η ομάδα ήθελε να ψηφίσει τον Ντάνο, εμείς ήμασταν σε φάση ποιον θα ψηφίσουμε. Και έχετε ο Κοκ με την ιδέα αφού εμείς θα βγούμε έτσι κι αλλιώς υποψήφιοι ας αλληλοψηφιστούμε για να μην στεναχωρήσουμε και κάποιον συμπαίκτη μας χωρίς λόγο…».

Αλλά δείτε αναλυτικά τι ακριβώς είπε στο παρακάτω βίντεο:



Οπότε Κοκκινάκη, πρόσεχε που ορκίζεσαι πασά μου...



 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μάλλον βαριέται πολύ! Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Χριστίνα Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο! (Βίντεο)

Δεν θα βγει στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη! Τι συνέβη;

Baby boom! Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έγινε πατέρας! Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο και τα λόγια αγάπης…