Survivor Πανόραμα: Το δώρο του Λάμπρου Χούτου στην Ελεονώρα Μελέτη και οι \"δικαιολογίες\" που δεν πήγαινε στην εκπομπή τόσο καιρό (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Το δώρο του Λάμπρου Χούτου στην Ελεονώρα Μελέτη και οι \

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είναι μετά από καιρό ο Λάμπρος Χούτος...


Με τον συγκεκριμένο παίκτη των Διάσημων, είχε γίνει ένα ολόκληρο σκηνικό, διότι ήταν να πάει πιο νωρίς στο Survivor Πανόραμα, αλλά είπε στην παρουσιάστρια πως ήθελε να πάει στην Ιταλία για να δει την οικογένειά του, κάτι που δεν έκανε,και φυσικά αυτό δεν άρεσε στην Ελεονώρα.

Ωστόσο, σήμερα, τον βλέπουμε στο πλατό της εκπομπής, ενώ ο ίδιος πήγε εκεί μαζί με ένα δώρο από την Ιταλία για την Ελεονώρα. Φυσικά, η ίδια δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον ρωτήσει για ποιο λόγο δεν πήγαινε τόσο καιρό! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε πως είχε ενημερώσει την παραγωγή ότι ήθελε να πάει στην εκπομπή όταν ο ίδιος ένιωθε έτοιμος, καθώς ήθελε για λίγο να απομακρυνθεί από τις κάμερες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Η πιο γλυκιά μανούλα! Αυτά είναι τα παπούτσια που πήρε η Ελένη Μενεγάκη στις κορούλες της! Η απίστευτη αποκάλυψη για το καμαρίνι της…(Βίντεο)

«Είδα την φωτογραφία και…» Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη μιλά για τον τραυματισμό του και την πρώτη της αντίδραση (βίντεο)

Αποκλειστικό! Το ξέσπασμα της Ελισάβετ πίσω από τις κάμερες μετά την αποχώρησή της και η συζήτηση με τον Μάριο Πρίαμο!