Survivor: Το πιο δύσκολο αγώνισμα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν Διάσημοι-Μαχητές και το χαστούκι Τουρκάλας στον Βασάλο

Survivor: Το πιο δύσκολο αγώνισμα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν Διάσημοι-Μαχητές και το χαστούκι Τουρκάλας στον Βασάλο

Αυτές τις τελευταίες δυο ημέρες, μια συγκλονιστική μάχη εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την συχνότητα του Σκαι.


Οι παίκτες του ελληνικού Survivor ήρθαν σε επαφή με τους παίκτες του αντίστοιχου τούρκικου και κλήθηκαν να αγωνιστούν για δυο συνεχόμενες ημέρες με τεράστια έπαθλα να περιμένουν "στην γωνία" την νικήτρια ομάδα.

Η "μάχη" αυτή έλαβε τέλος μόλις εχθές με νικητές τους Τούρκους παίκτες που σημείωσαν το 2-0. διαβάστε παρακάτω...



Μετά από αυτό λοιπόν, η ελληνική ομάδα επανέρχεται πίσω στην κλασική καθημερινότητά της.

Μπορεί όσο υπήρχαν οι Τούρκοι απέναντί τους οι Μαχητές και Διάσημοι να είχαν γίνει ένα, μια γροθιά, για να τους αντιμετωπίσουν, τώρα όμως, γυρίζοντας στην παραλία οι "μπλε" και οι "κόκκινοι" επιστρέφουν ξανά!

Η μάχη που έδωσαν για να κερδίσουν τους Τούρκους μπορεί να τους έφερε πιο κοντά αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη.

Την Κυριακή θα κληθούν, για ακόμη φορά, να αντιμετωπίσουν ένα πολύ σκληρό αγώνισμα. Ίσως και το δυσκολότερο αγώνισμα που έχει υπάρξει στο Survivor μέχρι στιγμής. Πόσο επηρεασμένοι όμως θα είναι οι παίκτες μετά την ήττα τους από την τούρκικη ομάδα;



Αυτή τη φορά στο αγώνισμα βλέπουμε πως αγωνίζεται και ο Γιάννης Σπαλιάρα για την ομάδα των Διάσημων. Τι θα συμβεί αν δεν χαρίσει μια νίκη στην ομάδα του; Γιατί όπως είδαμε εχθές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον θεωρεί έναν αδύναμο παίκτη και του έριξε κάποιες ευθύνες για την ήττα από την τούρκικη ομάδα.



Τι θα συμβεί λοιπόν στο επεισόδιο της Κυριακής;



Να σημειωθεί πως το Youweekly.gr σας παρουσιάζει βίντεο από το γλέντι των Τούρκων και των Ελλήνων παικτών που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή το βράδυ.

Τουρκάλα παίκτρια χαστουκίζει τον Κωσταντίνο Βασάλο μπροστά σε όλους! Ο λόγος; Την φίλησε! Δείτε το βίντεο:



Στα γραφεία του Youweekly.gr έχουν φτάσει ήδη οι πρώτες πληροφορίες για το ποιος θα είναι ο νικητής στο αγώνισμα αλλά θα σας τις μεταφέρουμε την Κυριακή, όταν θα είμαστε σίγουροι 100% ότι είναι τα σωστά spoiler.

ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΈΣ ΤΟΥ SURVIVOR KAI THN ΠΑΓΊΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πρώην παίκτρια του Survivor «καρφώνει» τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Τον συμπαθούσα άλλα άλλαξα γνώμη…» (Βίντεο)

Τα νυχτοπερπατήματα της Ειρήνης Κολιδά με παίκτη του Survivor! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ο Τσανγκ αποθεώνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και «καρφώνει» τους Μαχητές: «Κάποιους τους ενοχλεί ότι…»