Survivor: Όλη η αλήθεια για τον σοβαρό τραυματισμό του Βασάλου! Μένει ή φεύγει από το παιχνίδι;

Survivor: Όλη η αλήθεια για τον σοβαρό τραυματισμό του Βασάλου! Μένει ή φεύγει από το παιχνίδι;
Ένταση, πάθος, αγωνία και δίψα για το έπαθλο ανεβάζουν για ακόμα μια φορά την λίμπιντο στο Survivor!

"Διάσημοι" και "Μαχητές" μάχονται ξανά, με στόχο ένα ξεχωριστό έπαθλο, σε ένα δυναμικό αγώνισμα με πολλές απαιτήσεις αλλά και αλλαγή δεδομένων..Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να στιγματιστεί από τον σοβαρό τραυματισμό του Κωνσταντίνου Βασάλου! Συγκεκριμένα στην ένταση και στην βιασύνη ένα λάθος θα του κοστίσει αρκετά, καθώς το καρότσι που θα σέρνει, θα είναι πολύ βαρύ και θα πέσει κάτω με αποτέλεσμα η μεταλλική λαβή να του χτυπήσει το στήθος!



Από τον πόνο ο Κωνσταντίνος διέκοψε το αγώνισμα και έπεσε κάτω, ενώ οι συμπαίκτες του αλλά και οι αντίπαλοι έτρεξαν να δουν αν είναι καλά!



Ωστόσο πηγές του Youweekly.gr από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά γυμνασμένο παιδί θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει το αρχικό χτύπημα που δείχνει αρκετά σοβαρό αλλά και το σοκ της στιγμής και θα τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, παρότι αρχικά υπήρξαν φόβοι μέχρι και για αποχώρησή του ή προσωρινή απομάκρυνση του από τα αγωνίσματα, κάτι που θα κόστιζε και σε εκείνον αλλά και στην ομάδα...

(Δείτε ακόμη: Survivor: Δείτε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση! «Μαχητές» ή «Διάσημοι» θα καταφέρουν να κερδίσουν; )

Ο αγώνας θέλοντας και μη, θα συνεχίσει κανονικά με τους "ΜΑχητές" και τους "Διάσημους" να προσπαθούν να κερδίσουν το αγώνισμα και να γευτούν το έπαθλο! Έναν στίβο μάχης που ευνοεί τους "Μαχητές" όμως... γίνονται και ανατροπές!

Δείτε τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου στο παρακάτω βίντεο: