Survivor: Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου για τον Ντάνο λίγο μετά την αποχώρησή της και το \"άδειασμα\" στον Κωνσταντίνο Βασάλο! (Βίντεο)

Survivor: Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου για τον Ντάνο λίγο μετά την αποχώρησή της και το \

Είναι γεγονός! Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.


Η μαχήτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι αντοχής του Σκαι, φρόντισε και την "έσκασε" στους δημοσιογράφους που ξεροστάλιαζαν στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος για μια της λέξη και μόνο, καθώς την φυγάδευσαν για να μην την δει κανείς...

Και ο λόγος; Φυσικά για να καταφέρει η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από το Survivor Πανόραμα, να της αποσπάσει αποκλειστικές δηλώσεις! Έτσι κι έγινε δηλαδή και σήμερα η Ελισάβετ βρέθηκε στην εκπομπή και μίλησε για πολλά. διαβάστε παρακάτω...



Αρχικά, μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για τον λόγο που τον ψήφισε προς αποχώρηση αλλά και για μια συζήτηση που είχαν οι δυο τους στο νησί και οι κάμερες δεν την έδειξαν ποτέ!

«Επειδή εγώ τον ψήφισα προσωπικά και του το είχα πει του είχα πει και τον λόγο. Όταν τον ψήφισα είχα πει πως μπορεί να είναι και το μεγαλύτερο λάθος που έκανα μέσα στο Survivor. Για εμένα ο Ντάνος, το λέω και το πιστεύω, είναι το άτομο το οποίο η λέξη του Survivor τον αντιπροσωπεύει απόλυτα. Αν τον βάλεις μόνο του σε ένα νησί θα επιβιώσει.»



Και στην συνέχεια έπιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο αποκαλύπτοντας στην κάμερα του Survivor Πανόραμα την στοχοποίηση της από τους παίκτες της ομάδας της και αυτό που έκανε ο Βασάλος και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα!

«Με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ…Γιατί έλεγαν ότι είμαστε ομάδα, λέγαμε να συζητάμε ότι έχει ο καθένας με τον άλλον και πηγαίναμε στο συμβούλιο και έλεγαν άλλα πράγματα…» και συνέχισε…«Είχα ακούσει τον Κωνσταντίνο να λέει ότι πρέπει να φύγει γυναίκα και να ψηφίσουν όλοι την Ελισάβετ! Και όταν το άκουσα είχα σοκαριστεί…Είχε συνεννοηθεί με τον Κώστα να πουν ότι δεν κάνω τίποτα!»



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μεγάλη αλλαγή στο Survivor! Αναβάλλεται αυτή την εβδομάδα το….

Αυτός είναι ο… «Μάριος» του Survivor 2! Ο Κύπριος που επιλέχθηκε να πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι!

Survivor: Δείτε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση! «Μαχητές» ή «Διάσημοι» θα καταφέρουν να κερδίσουν; (Βίντεο)