Survivor: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα; Μάχη στήθος με στήθος για Μαχητές και Διάσημους και οι...νέες κόντρες! (Βίντεο)

Survivor: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα; Μάχη στήθος με στήθος για Μαχητές και Διάσημους και οι...νέες κόντρες! (Βίντεο)
Άλλο ένα επεισόδιο σήμερα στο Survivor! "Μαχητές" και "Διάσημοι" θα αγωνιστούν σήμερα για το έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που και οι ίδιοι έχουν δηλώσει πως το έχουν πολύ ανάγκη αφού είναι για μεγάλο διάστημα μακριά από τις οικογένειες τους...

Ο Σάκης Ρουβάς, με την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο, δίνει έναν άλλο αέρα, ζωντάνιας, χορού και γέλιου! Στο έπαθλο που κέρδισαν οι "Μαχητές" με την βόλτα στην πρωτεύουσα του Άγιου Δομίνικου, ο τραγουδιστής θα ανεβάσει την θερμοκρασία και το κέφι στα ύψη, καθώς με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα παρασύρει όλους τους περαστικούς να χορέψουν μαζί του, δημιουργώντας ένα μικρό πάρτι στην μέσα του δρόμου! Διαβάστε παρακάτω...



Μετά από αυτό το ευχάριστο διάλειμμα όμως στην πρωτεύουσα, θα επιστρέψουν στην πραγματικότητα και στις συνθήκες και τους καυγάδες! Η χθεσινή αντιπαράθεση που είχαν οι δύο ομάδες, θα συνεχιστεί και σήμερα, αφού οι "Διάσημοι", όπως σας ανέφερε και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, δεν δέχθηκαν την "συγγνώμη" των "Μαχητών" μετά το παιχνίδι (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ). Αυτό θα αποδειχθεί και λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα, που ο Τανιμανίδης θα ρωτήσει τον Γιώργο Αγγελόπουλό, αν έχει λήξει το θέμα κι εκείνος θα απαντήσει: "Δεν έχει βελτιωθεί τίποτα μεταξύ των Μπλε και των Κόκκινων!".



Το σημερινό αγώνισμα θα είναι εξίσου απαιτητικό με τα τελευταία. Το σίγουρο είναι πως οι παίκτες θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους κανόνες του παιχνιδιού, για να μην επαναληφθούν οι τελευταίες παρεξηγήσεις! Δύναμη, τεχνική και ταχύτητα είναι αυτά που χρειάζονται για σήμερα...



Οι Διάσημοι το έχουν πάρει πατριωτικά και θέλουν σήμερα οπωσδήποτε τη νίκη! Οι Μαχητές από την άλλη θα έχουν μεγάλη ένταση και αναστάτωση, αφού από βιασύνη θα κάνουν πολλά λάθη με αποτέλεσμα αυτό να τους κοστίζει. Το αγώνισμα θα δυσκολέψει κι άλλο, όταν ο καιρός θα χαλάσει απότομα και οι δύο ομάδες θα αναγκαστούν να μάχονται με βροχές και καταιγίδες!



Ποιος θα καταφέρει να είναι ο μεγάλος νικητής; Οι πρώτες πληροφορίες του youweekly.gr αναφέρουν ότι, οι "Διάσημοι" σήμερα θα πάρουν εκδίκηση! Όμως, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη...Αναλυτικό σπόιλερ λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα, όπως κάθε μέρα εδώ... στο Youweekly.gr, που μετά κλασικά θα πάρουν και οι υπόλοιποι να αναδημοσιεύσουν! Αλλά εμείς...στο κλασικό ραντεβού μας, με όλες τις λεπτομέρειες!


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πολλοί το άκουσαν, κανένας δεν το παρατήρησε! Η απίστευτη κοτσάνα του Αγγελόπουλου την ώρα που αγωνιζόταν ο Χρανιώτης! (Βίντεο)

Με αναπηρικό καροτσάκι στο «Πάμε Πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια…

Είναι επίσημο! Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται στις 29 Ιουνίου!