Survivor Πανόραμα: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντά για το κλείσιμο του ματιού στην αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ! Όλα όσα αποκάλυψε και οι αιχμές στην παραγωγή...(Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντά για το κλείσιμο του ματιού στην αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ! Όλα όσα αποκάλυψε και οι αιχμές στην παραγωγή...(Βίντεο)

Κι ενώ χθες η Ελεονώρα Μελέτη στο κλείσιμο της εκπομπής της, Survivor Πανόραμα, ανακοίνωσε ότι οι σημερινοί καλεσμένοι θα είναι η Σόφη, η Λάουρα και η Ευρυδίκη, έκανε την ανατροπή!


Στο πλατό της εκπομπής της όμως, μετά την χθεσινή του αποχώρηση, βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς ο μισθοφόρος της καρδιάς μας!

Ο πρώην μισθοφόρος λοιπόν έχει πολλές αποκαλύψεις να κάνει σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και η παρουσιάστρια σίγουρα δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την παρουσία του στο Survivor Πανόραμα! Διαβάστε παρακάτω…

Η Ελεονώρα τον ρώτησε για τα περιβόητα "ματάκια" που είχε κάνει ο ίδιος σε ένα συμβούλιο του νησιού κι εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

"Δεν θυμάμαι, κάτι μου έρχεται στο μυαλό, γιατί μπορεί να βάλανε κάτι άλλο. Στον αγώνα ασυλίας που παίζαμε με κλειστά μάτια, φάνηκε ότι πανηγυρίζω κουνώντας το δάχτυλο μου, και γράψανε ότι υποτίμησα τον Ντάνο. Τι είχε γίνει; Ο Ντάνος βάζει το τρίτο μέσα και έφυγε από την υπερβολική ταχύτητα, το είδε η Ευρυδίκη, έκαναν ένσταση, και εγώ απλά είπα ότι δεν έκανα κάποιο παράπτωμα, και όλο αυτό βγήκε κάπως αλλιώς, έτσι μπορεί να βγήκαν και τα ματάκια", δήλωσε ο ίδιος! Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Σάκης Τανιμανίδης προσκαλεί τον κόσμο στον τελικό του Survivor! Όλες οι λεπτομέρειες για τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια…

«Ήταν απαράδεκτη!» Άγριο κράξιμο στη Βαλαβάνη για τη συμπεριφορά της στυς δημοσιογράφους! Η αποκάλυψη Μπιμπίλα για Καινούργιου! (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την ώρα που έβλεπε τον προημιτελικό του Survivor (Βίντεο)