Survivor Πανόραμα: Η συγκλονιστική περιγραφή του μισθοφόρου για το τροχαίο της ομάδας του! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Η συγκλονιστική περιγραφή του μισθοφόρου για το τροχαίο της ομάδας του! (Βίντεο)

Μετά την χθεσινή του αποχώρηση, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!


Ο πρώην μισθοφόρος έχει πολλές αποκαλύψεις να κάνει σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και η παρουσιάστρια σίγουρα δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την παρουσία του στο Survivor Πανόραμα!

Ένα θέμα το οποίο απασχόλησε και απασχολεί ακόμη τους τηλεθεατές και το κοινό είναι το τροχαίο που συνέβη στην ομάδα των Μαχητών και ο μισθοφόρος σε σχετική ερώτηση της Ελεονώρας μίλησε για αυτό το συμβάν! Διαβάστε παρακάτω...

"Ήταν μία πολύ άσχημη στιγμή, είχα σοκαριστεί όταν είδα τα παιδιά στο ασθενοφόρο! Έπαθα ένα σοκ όταν είδα τους φίλους μου στο νοσοκομείο, έτρεχα πανικόβλητος από δωμάτιο σε δωμάτιο να τους βοηθήσω, ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή για εμάς! Δυστυχώς η Ειρήνη δεν άντεξε τους τραυματισμούς και έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και έτσι χάσαμε την πιο δυνατή παίκτριά μας! Οι Διάσημοι μάλλον νόμιζαν ότι τότε που έλειπε και ο Μάριος θα ήταν πιο εύκολο το έργο τους, αλλά για να είμαι δίκαιος με τον εαυτό μου εγώ κράτησα τα μπόσικα και έφερα πολλές νίκες στην ομάδα μου εκείνη την περίοδο θυμάμαι", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Σάκης Τανιμανίδης προσκαλεί τον κόσμο στον τελικό του Survivor! Όλες οι λεπτομέρειες για τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια…

«Ήταν απαράδεκτη!» Άγριο κράξιμο στη Βαλαβάνη για τη συμπεριφορά της στυς δημοσιογράφους! Η αποκάλυψη Μπιμπίλα για Καινούργιου! (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την ώρα που έβλεπε τον προημιτελικό του Survivor (Βίντεο)