Survivor Panorama: Η αποκάλυψη του Βασάλου που μας ξάφνιασε: \"Στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήμουν τόσο ανοιχτός γιατί...\" (Βίντεο)

Survivor Panorama: Η αποκάλυψη του Βασάλου που μας ξάφνιασε: \
Στο πλατό του Survivor Πανόραμα ο Βασάλος βρέθηκε για να λύσει ερωτήσεις και απορίες, αρχίζοντας φυσικά από τα βασικά.

Για ποιον λόγο ο πρώην παίκτης των Μαχητών στην αρχή του παιχνιδιού ήταν αποτραβηγμένος και δεν μιλούσε τόσο; Ιδού η απάντηση. διαβάστε παρακάτω...

"Είμαι ανοιχτός. Στο παιχνίδι δεν ήμουν τόσο ανοιχτός λόγω καμερών, ξέρεις ότι όλο αυτό θα βγει στην τηλεόραση, δεν ήξερα τι γνώμη θα σχηματίσει ο κόσμος για μένα, ψιλό κρυβόμουν, γιατί δεν ήξερα τι θα φανεί και τι όχι, ήμασταν και 12 παίκτες, και σιγά σιγά που λιγόστευαν οι παίκτες, άρχισε να μου βγαίνει ο εαυτός μου αυθόρμητα. Δεν θα μιλήσω για τον εαυτό μου, αισθάνομαι καλό παιδί, ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου που λένε ότι είμαι το καλύτερο παιδί! Δεν χρειάστηκε να τσακωθώ με κανέναν, και εβγαλα αυτό που ήμουνα!"



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Σε δημοπρασία το εισιτήριο επιστροφής του Γιώργου Αγγελόπουλου! Δεν φαντάζεστε πόσο πωλείται στο Ίντερνετ! (Βίντεο)

Χωρίς τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η εκπομπή του! Το μήνυμα του δημοσιογράφου στο τηλεοπτικό κοινό και η ανακοίνωση του σταθμού!

Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Δείτε πρώτη φορά τον πρώτο χορό του ζευγαριού! Ένα τάνγκο που έκλεψε τις εντυπώσεις… (Βίντεο)