Survivor Panorama: Το \"χούφτωμα\" της Ελεονώρας Μελέτη στον Βασάλο on air και ο λόγος που δεν βρέθηκε στον ημιτελικό η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Survivor Panorama: Το \
Χθες, παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό του Survivor όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε.

Ο μαχητής που έφτασε μια ανάσα σχεδόν από τα 100.000 σήμερα βρέθηκε στο πλατό του Survivor πανόραμα και μίλησε για το κουραστικό ταξίδι του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. διαβάστε παρακάτω...

"Τα μάτια μου είναι κόκκινα, έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες. Φύγαμε από Άγιο Δομίνικο, 36 ώρες πτήση, δεν περίμενα αυτό τον πανικό, έπαθα πολιτισμικό σοκ, μετά κοιμηθήκαμε δυο ώρες, είδαμε τους γονείς μας, το βράδυ είχα τον προημιτελικό, μετά τον ημιτελικό, και έχω να κοιμηθώ 4 μέρες! Μπήκα ελάχιστα Instagram, δεν άνοιξα τηλεόραση, ήμουν με τους γονείς μου, πήγαμε στο μαγαζί του μισθοφόρου, και κάτσαμε εκεί μέχρι να ξημερώσει, και ήρθα εδώ για σένα!"

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν βρέθηκε χθες στον ημιτελικό!

"Βασανίζομαι από ένα πρόβλημα στη μέση μου, και οι 3 ώρες χωρίς πλάτη είναι θάνατος! Για αυτό δεν ήρθα χτες στον ημιτελικό! Δεν μου αρέσει τόσο πολύ το bodybuilding όσο ο ελεύθερος αθλητισμός!"



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Σε δημοπρασία το εισιτήριο επιστροφής του Γιώργου Αγγελόπουλου! Δεν φαντάζεστε πόσο πωλείται στο Ίντερνετ! (Βίντεο)

Χωρίς τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η εκπομπή του! Το μήνυμα του δημοσιογράφου στο τηλεοπτικό κοινό και η ανακοίνωση του σταθμού!

Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Δείτε πρώτη φορά τον πρώτο χορό του ζευγαριού! Ένα τάνγκο που έκλεψε τις εντυπώσεις… (Βίντεο)